Projektia

torstai 13. kesäkuuta 2013

Tuntuu, että koko alkukesä on ollut yhtä projektia. Ensin piha (joka ei vielä ole täysin valmis, mutta hyvällä mallilla), sitten työasioiden järjestelyä ja nyt uuden talon pohjapiirros. Kaikki nämä ovat olleet ainakin jossakin määrin ihan kivojakin projekteja, mutta toisinaan tuntuu, että loma olisi erittäin tervetullut.
Sain tänään parkkisakon, kun lähdin ajatuksissani ulos autosta ja unohdin laittaa parkkikiekon. Päässä pyörii miljoona asiaa ja vaikka to do-lista lyhenee hyvää vauhtia, tuntuu se kasvavan yhtä lujaa toisesta päästä. No juhannuksena on onneksi vähän vapaatakin, joten josko sitä saisi aikalisää kaikista tehtävistäkin.
Saimme tiistaina uuden talomme piirrustukset nähtäviksi ja nyt niitä sitten viilaataan suuntaan jos toiseen. Arkkitehdillämme on palaveri kaupungin rakennusvalvojan kanssa maanantaina ja katsomaan vaikuttaako sen palaverin anti vielä jotenkin kerroslukuun ja talon ulkonäköön.
Sateisen sään vuoksi viikonloppuna ei pihaprojekti todennäköisesti paljoa etene. Nämä päivät käytetään siis hyvällä omalla tunnolla perheen kanssa touhuamiseen. Sunnuntaina meille saapuu valokuvaaja, jospa nistä löytyisi jokunen kuva tännekin. :) Mitä teidän viikonloppuun sisältyy?
Leppoisaa illanjatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |