Saksfifthavenue

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ajattelin vinkata teille myös toisesta nettikaupasta, josta olen ensimmäisen onnistuneen tilaukseni jo tehnyt. Kevään korvilla ilahdutin itseäni syntymänpäivälahjalla. Kyseeessä ovat ne Tory Burchin Reva ballerinat, jotka jo hyvin monen bloggaajan ja varmasti kohta ei-bloggaajankin kotoa löytyvät.

 
Ja eipä näitä kenkiä ole suotta kehuttu. Ovat nimittäin mitä ihanimmat jalassa. Omani tilasin Shopbopin sijaan Saksfifthavenuelta. Tunnettu tavaratalo New Yorkissa, joka toimittaa iloksemme myös tänne Pohjolaan. Saksfiftavenueta päädyin käyttämään sen vuoksi, että kyseiset kengät olivat 20 %:n alennuksessa. Näitä kenkiä kun harvoin alessa näkee, tilaisuuteen piti tarttua.
 
 
  
Ja eipä valittamisen aihetta jäänyt. Kengät toimitettiin viikossa. Onko Saks teille tuttu? Kesän aleista olen muitakin hyviä löytöjä tehnyt. Niistä voisin kirjoitella myöhemmin.
 
Meillä on (jälleen) talkoot käynnissä. Maalausta, patolevyn reunan siistimistä ja autokatoksen rimotusta. Tämän päivän jälkeen ollaan taas monta askelta lähempänä.
 
Viikonlopun jatkoja!

2 kommenttia :

  1. Mun haavelistan kärjessä olevat kengät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin listalla ne keikkui vuoden päivät. On ne vaan niin kivat. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |