ARKEA

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014


Mitä kuuluu? Blogi on elänyt pientä hiljaiseloa muiden arkisten asioiden ajaessa edelle. Talokauppojen suhteen on muutama asia edennyt ja toivottavasti etenee vielä lisää alkuviikon aikana. Lisäksi olemme valinneet uuden talomme talopakettitoimittajan. Myös pienempiä taloa koskevia päätöksiä on tehty. Niitäkin ajattelin valottaa tarkemmin omissa postauksissaan, sillä aika paljon blogiin tullaan rakennusaiheisten asioiden perässä.
 
Vaikka vielä tehdään hyvin perustavanlaatuisia ratkaisuja sisustuksen sijaan, pyörii nekin asiat mielessä koko ajan. Inspiraatiota onkin haettu niin pinterestistä, sisustuslehdistä kuin kirjoistakin. Kirjasto muuten auttaa paljon tässä viimeisessä kohdassa. Muuttuva coffee table books -kokoelma on taattu! Mutta nyt hetki kirjan lukua ja sitten nukkumaan. Äänikin kulkee jo paremmin eiliseen verrattuna. Meinasi flunssa viedä totaalisesti pidemmän korren. Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista uutta viikkoa!
 
// Hi there! Life is keeping me busy. I've been looking for home decor inspiration and that Kelly Hoppen's book is my favourite. Have a nice week!

2 kommenttia :

  1. Aina yhtä ihana arki :). Siellä tapahtuu isoja asioita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. :) Sairasteluiden jälkeen sitä osaa arvostaa. Ja tosiaan toivon, että pian on isoja juttuja raportoitavaksi. Mukavaa viikkoa!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |