KUULUMISET

perjantai 28. maaliskuuta 2014


 
Hienoinen matalalento jatkuu täällä edelleen. Kapuloita on lyöty rattaisiin poikien sairasteluiden, kaupungin rakennusvalvonnan ja nykyisen talon myymisen suunnalta. Ulkona on kevät, mutta mielessä keikkuu erilaiset peikot. Motivaatiota arjen pyöritykseen on haettu aina yhtä ihanilla leikkokukilla, reippaalla ulkoilulla ja isoilla jätskiannoksilla.
 
Rakennusvalvonta päätti, että nykyinen talomme on 0,50 m liian matala - näyttää liikaa yksikerroksiselta. Arkkitehtimme kanssa olemme yhtä mieltä siitä, että kyseisellä henkilöllä on lähinnä pätemisen tarvetta, varsinkin kun hän itse on kuvat jo kertaalleen hyväksynyt. Muilta osin toivotaan kevään saapumista, jotta flunssakausi päättyisi ja ihmiset innostuisivat vaihtamaan majapaikkojansa. :)
 
Kuvissa neilikoiden seurana majailee Bloomingvillen tarjotin. Ihastuin ikihyviksi tuohon kuviointiin. Pieni piristys arjen keskelle. Aurinkoista viikonloppua!
 
// A new Bloomingville tray.

7 kommenttia :

 1. Voi, aina yhtä ihana arki. Täällä myös pää vähä pyörällä ja toivotaan, että asiat loksahtaisivat paikoilleen ja pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Tsemppiä sinne pyörityksen keskelle. :)

   Poista
 2. Kaunis tarjotin! Aurinkoista viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että asiat etenee kuitenkin toivotulla tavalla rakennusvalvonnan suhteen :) täällä on pysytty onneksi terveenä, kop kop..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivotaan täälläkin. :) Ja toivottavasti siellä pysytään terveinä!

   Poista
 4. Tsemppiä asuntoprojektiin. Toivottavasti kaikki järjestyy. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |