PALLOVALOT PIILOON

torstai 6. maaliskuuta 2014

Mitä tuumaatte, joko olisi aika kerätä valot kaappiin? Alkaa olla nimittäin sen verran valoisaa jo illalla ulkonakin, että parasta siirtää valot odottamaan ensi syksyä. Happy lightsit ja Clas Ohlssonin led -valot ajoivat meillä jouluvalojen virkaakin poikien huoneissa. Noille led -valoille olen kyllä povaillut paikkaa pergolan katossa, uudessa kodissa.
 
Iltojen valoisuus on varma kevään merkki, samoin tekojääradan sulatus. Tänään käytiin vetämässä lasten kanssa viimeiset kierrokset. Energiaa tuntuu olevan ihan eri tavalla, ja sitä kyllä tarvitaankin, sillä muutto toivottavasti pian jo kolkuttelee ovella.
 
Nyt kuitenkin kirjan pariin - tällä erää kierroksessa Stieg Larssonin romaanit.
 
// It's time to move the lights. The days are bright and energy levels high - yep it's definitely spring!

7 kommenttia :

 1. Meillä pallovalosia kaksin kappalein vielä esillä. :) Mutta on niin ihanaa kun valoisuus lisääntyy, enköhän minäkin pian jo pysty luopumaan pallovaloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta nuo valot ovat siitä kivat, että näyttävät hyviltä, vaikka eivät valaistuksen vuoksi esillä olisikaan. :)

   Poista
 2. Meille tulee osittain katettu terassi ja haaveilen sinne juuri tuollaisista ledivaloista. Täytyykin alkaa jo pikkuhiljaa katselemaan, koska äkkiähän tämä vuosi menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi hupenee todella nopeasti! :) Innolla seurailen teidän projektia.

   Poista
 3. Ehkä joku pari viikkoa sitten pallovalot varastoon :)

  Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Meillä nuo Clas Ohlsonin valot on ripustettu sängynpäädyn päälle riviin roikkumaan ja korvaavat yöpöytävalaisimet. Ne saavat kyllä siinä roikkua, vaikka luonnonvalo lisääntyykin. Kuten sanoit, kummatkin valosarjat näyttävät kivoilta, vaikkei niissä valoa pidettäisikään tai valon takia tarvittaisi. Ulkotilassakin näyttävät kyllä varmasti mukavilta!
  Meillä täällä pohjosemmassakin oli viikonlopun aikana vähätkin lumet kadonneet, näyttää ihan kuin olisi huhti-toukokuu :-o
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |