HEMPEYTTÄ KOTIIN

tiistai 11. maaliskuuta 2014
...Kylläkin vain leikkokukkien ja kynsilakan muodossa. Huomaan, että entistä enemmän olen ajautumassa kohti "värittömyyttä". Minulle harmaa, valkoinen, musta ja hiekkakin edustavat värejä - toisille eivät. Ennen väriä löytyi tyynyistä, pussilakanoista, valokuvista ja kynttilöistä, mutta nekin ovat vaihtuneet värittömiksi. Lastenhuoneet ovat tässä kohdin poikkeus, mutta niiden perussisustuskin on melko väritön. Lelut tuovat väriä aivan riittävästi.
 
Oma sisustusmaku on kulkenut pyökin ja pähkinäkausien kautta tähän skandinaaviseen valkoisuuteen. Toivon, että osaisin valita uuteen kotiin sellaisia materiaaleja ja väriskaaloja, jotka miellyttäisivät vielä kymmenenkin vuoden kuluttua. Maalipintaa on helppo vaihtaa, mutta kylpyhuoneen laatat ovatkin toinen juttu.
 
Vielä on kuitenkin matkaa näiden valintojen tekoon. Nyt täällä pohditaan kuumeisesti uuden talon sijoituspaikkaa tontille. Kaupungin rakennusvalvoja totesi, että korkeimmasta kohdasta talon alta pitäisi louhia kaksi metriä. Itse toivoimme pääsevämme vähemmällä, joten nyt haetaan niitä kompromissiratkaisuja. 
 
// Some pastels in our home - but only nail polish and flowers. Colours and kids belong together, not colours and me. 
 

6 kommenttia :

 1. Meillä jännitetään myös maatyön hintaa. Vielä hetki pitää elää jännityksessä kun huhtikuun puoliväli-toukokuun puoliväli on sen aika. Kauhulla odotan sitä laskua. Louhia ei tarvi, mutta maate menee vaihtoon vissiinkin jonkun verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne maatyöt saattavat viedä yllättävänkin suuren määrän rahaa, toivotaan kuitenkin että pysyy kohtuuden rajoissa - molemmilla! :)

   Poista
 2. Hei!
  Suunittelemme toista taloa ja ihan sattumalta huomasin, että meille on tulossa hyvin samanlainen keittiö kuin teillä. Mikä lattiamateriaali teille on tulossa taloon ja tuleeko se sama myös keittiöön? Itse haluaisi laatan jos vaan sen saa järkevästi rajattua siihen tlaan.

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Ja kiva kun eksyit tänne. Meille tulee todennäköisesti laminaatti tai betonilattia, joka on yhtenäinen joka tilassa kylpyhuonetta, kodinhoitotilaa ja vessaa lukuun ottamatta. Joskus itsekin olen miettinyt tuota laattaa, mutta minun makuuni siitä tulee liian levoton, jos materiaaleja on useampia. Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |