KOTONA

maanantai 28. heinäkuuta 2014

 
Täällä on tänään koittanut paluu arkeen. Loma on kesän osalta ohi. Pientä alkukankeutta ilmassa, mutta niin se taitaa aina loman jälkeen olla. Onneksi kalenteri näyttää aika leppoisalta. Nappasin teille viikonloppuna muutamia kotikuvia ja tässä yksi kuva eteisestämme. Tuulikaappi kaipailee naulakkoa seinälle. Pääsette tällä viikolla kurkistamaan eteiseemme tarkemmin. Niin ja niitä maalämpökokemuksiakin on tulossa. Ja myös voisi olla aika kurkistaa uuden kodin rakennustyömaalle. :)
 
Ehkäpä olette huomanneet myös blogin uuden ulkoasun. Halusin uutta potkua blogilleni. Pientä hienosäätöä tämä kyllä vielä kaipaa, mutta kiirekös tässä. Muutama ylimääräinen tunti vuorokauteen otetaan kernaasti vastaan, jos jollakin on antaa. Aurinkoisia päiviä!

// Here's a sneak peak of our entre.

2 kommenttia :

  1. Kääk, multa on mennyt ihan ohi uusi koti vaikka seuraan blogiasi Facebookin kautta. :D Onnea siis uuteen kotiin ja hieno muutos blogissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ehkä mun moka, kun olen hiukan laiskasti päivitellyt facebookin puolelle! :) Mutta kiitos kuitenkin niin kodin kuin bloginkin osalta. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |