SE TUOLI

lauantai 20. syyskuuta 2014 
Kuten arvata saattaa, meille on kotiutunut ensimmäinen wieniläistuoli. Vähän samoin ajatuksin kuin Kerttukin, yksi tuoli ensin kokeiluun ja katsotaan osoittautuuko käytäntö yhtä hyväksi kuin teoria. Meille olisi  tarjolla ollut neljä tuolia, mutta huutaminen hyytyi alkutaipaleelle nälkäisen jälkikasvun menettäessä hermonsa. Parempi näin, sillä tälle yhdelle ihanuudelle löytyy varmasti paikka kotoa. Neljässä olisi jo tekeminen, jos ihastuminen ei kasva rakkaudeksi.
 
Hiukan tässä olen miettinyt, pitäisikö tuoli kunnostaa hiomalla ja maalaamalla uudelleen. Erityisesti istuinosassa on käytön jälkiä. Toistaiseksi annan sen olla kuitenkin entisellään, sillä aika näyttää mihin tuoli uudessa kodissa päätyy. Yksinään saisi jäädäkin tuollaiseksi, mutta viiden muun kanssa huolto voisi olla paikallaan.
 
// finally, here's The chair

2 kommenttia :

 1. Hei! wieniläistuolit ovat tosi ihania ja symppiksiä.. Olen itsekin yrittänyt löytää meille niitä käytettyinä. Paljonko maksoit tästä yksilöstä? Olisi kiva tietää hinta, jotta vähän osaisin arvioida, paljollako sellaisen saisi käytettynä : >

  T. Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Henna! Mä maksoin postikulujen kanssa noin 100 euroa, mutta halvemmallakin varmasti saa. Kannattaa kurkata nettikirpparit ja oman paikkakunnan kirpparit!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |