SYNTYMÄPÄIVÄT HALLOWEEN-HENGESSÄ

perjantai 31. lokakuuta 2014

 
Happy Halloween! Meillä juhlittiin eilen vanhemman pojan 5-vuotis syntymäpäiväjuhlia kavereiden kesken. Oikea päivä on vasta ensi viikolla. Kaikkiaan kuusi poikaa viipotti kaksiossamme puolitoista tuntia. Kaikki kaaoksen ennusmerkit oli luettavissa, mutta hienosti pojat käyttäytyivät. Juhlatunnelma viriteltiin kattoon muutamalla yksinkertaisella koristeella ja täyslaidallisella herkkuja. Liiallisen riehumisen selätti lahjojen avaaminen ja aarrejahti.

Googlen kuvahaulla löytyi muutama hauska ja helppo DIY-idea koristeluun. Kertakäyttöiset muovimukit saivat silmät ja tavallinen valkoinen paperilautanen nostetta pahvista leikatusta lepakosta. Pöytäliinana toimi musta jätesäkki. Merirosvolipulla varustetut cocktailtikut löytyivät Prismasta, samoin hämähäkki-ilmapallot ja kurpitsanauha. Takan kylkeen teipatut lepakot ovat poikien leluja.
 
// decorations for my son's five year old birthday party

4 kommenttia :

 1. Kivalta näyttävät teidän juhlat! Halloweenin läheisyys helpottaakin juhlien teemaa aikaslailla. Varsinkin pojille sopivaa rekvisiittaa kun on hyvin juuri nyt tarjolla.. Mielenkiintoinen blogi ja erityisen kauniita kuvia sinulla. Ensimmäistä kertaa löysin siis tämän.
  Hauskaa Halloweenia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Halloween on tosiaan helppo teema ja pienellä rahalla saa paljon aikaiseksi. Mielikuvitus rajana! Kiva kun löysit tänne. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |