TARJOILUVAUNUJA

sunnuntai 26. lokakuuta 2014


Välillä tuntuu, että vietän suurimman osan päivästä haavemaailmassa. Luonnollisesti uuden kodin sisustuksen suunnittelu ruokkii tätä varsin hyvin ja uusimpana villityksenä on tarjoiluvaunut. Näkisin mielelläni meillä tuollaisen keittiössä tai olohuoneessa sivupöydän virkaa toimittamassa, kuten alla olevissa kuvissa on tehty. Parven tv-tilassa kyytiin voisi koota maittavia herkkuja ja sitä olisi helppo siirrellä paikasta toiseen.


 Kuvat 1 ja 2 / 3 / 4
 
Omaa silmääni miellyttävät eniten mustat, sirot, joko lasiset tai metalliset vaunut. Hintahaarukka on laaja, alle sadasta eurosta yli tuhanteen euroon. Itse tekemälläkin saattaisi onnistua. Keräsin alle muutaman hyvän vaihtoehdon.
Tässäkin asiassa pitää kuitenkin malttaa mielensä ja odottaa muuttoa. Rakennukselle kuulukin paljon uutta, taidetaan kurkata sinne seuraavaksi. Mukavaa illan jatkoa!
 
// a trolley wanted

4 kommenttia :

 1. Meille tuli olohuoneeseen SMD designin Karlavaunu ja tykätään siitä kyllä kovin. Alataso tulee toimittamaan lehtitelineen virkaa ja ylätaso saa toimia pöydän korvikkeena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin sitä kurkkaamassa ja on kyllä varteen otettava vaihtoehto. Eikä edes kovin pahan hintainen. :)

   Poista
 2. Mikä sattuma, kun mäkin fiilistelin just päivä pari sitten tarjoiluvaunuja :D tosin meilläkin pitäis pikemminkin luopua osasta tavaroita eikä vaan haalia lisää. Tää on niin tätä :D Artek fanina käyn ihan kuumana Aallon 900 tarjoiluvaunuun mustilla kaakeleilla. Ne on vaan niin hinnoissaan, että pitää katsella uudemman kerran, kun vaunulle löytyy tilaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sattuma siis! :) Se Artekin on kyllä tosi hieno!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |