TALON KATTORAKENTEESTA

keskiviikko 29. lokakuuta 2014
 
Lupailin kuulumisia tontilta ja tehdään ensimmäiseksi katsaus talon kattorakenteeseen, josta on ehditty kyselläkin. Seinät ovat siis pystyssä ja talossa on katto. Valitsimme taloon mustan peltikaton ja avoräystäät, jotka maalataan tumman harmaiksi. Viimeiset viikot rakennuksella on häärännyt lähinnä ulkopuolisia tekijöitä ja niin räystäiden kuin katon teko kuuluu Kastellin talopakettiin.
 
Kastellin pystytysporukka on urakassaan loppusuoralla. Sisälle on vedetty seiniin höyrysulkumuovi sekä koolaukset ja katto on myös muovitettu. Yläpohjan rakenne on toteutettu eri tavalla lapekaton vuoksi. Kattoristikot korvaa palkkirakenne ja palkeista muodostuneet kotelot täytetään puhallusvillalla. Näin ollen levyvillaa ei yläpohjaan tule lainkaan. Ilmanvaihtokanavat asennetaan katon alaslaskuun höyrynsulkumuovin lämpimälle puolelle.
 
Tällä hetkellä odotamme putkimiestä talolle asentamaan viemärin tuuletusputken ja ilmanvaihtokoneen jäteilmaputken, jonka jälkeen voi yläpohjan villottaa. Toiveissa on saada lämmitys päälle ennen pakkasia.

// Here's is some technical information about the roof.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |