ULKOVERHOUSVÄRIN VALINTA

keskiviikko 15. lokakuuta 2014 
Lähdin tänään töistä äkkilähdöllä viedäkseni vanhemman pojan jääkiekkoharjoituksiin. Nopea kääntyminen kotona, varusteet olalle ja itselleni lämpimämpää vaatetta. Vieläkin nopeampi kurvaus päiväkodille ja siitä jäähalliin. Treenien jälkeen yhtä nopeasti kamat kassiin ja kotiin syömään, molemmilla oli jo kiljuva nälkä. Ja se tunne, kun istut ruokapöytään ja mies ilmoittaa: "Tossa keittiöntasolla on muuten toi rappausväriviuhka. Ne toivo, et valinta ois tehty huomiseksi." Siis mitä! Takamus ylös penkistä, viuhkan ja puuverhousvärikartan kanssa ulos, kun vielä valoa oli hieman jäljellä. Kuka sitä nyt syödä haluaisí. Samalla otin muutaman kuvan muistoksi blogiin.
 
Kaikille rakentajille melko tuttu tilanne; valinta pitää tehdä seuraavaksi päiväksi. Niin sitten yritin tihrustaa kuuden aikaan illalla sopivan harmaata rappausväriä. Mielessä pyöri ainoastaan, että tätä ei saa mokata. Muistan tuon saman tyyppisen viuhkan, josta piti viimeksi valita keittiön välitilalasin väri. Se ei ollut onnistunut valinta.
 
Vartin pohtimisen jälkeen, poissulku -menetelmää käyttäen, valinta oli tehty. Kysyin miehen mielipidettä ja noin minuutin pohdinnan jälkeen hän  valitsi saman värin. Jotkut valinnat pitäisi suosiolla jättää miehelle.
 

6 kommenttia :

 1. On vain kyllä nopeita valintoja tehty, huh! Ihanaa päästä sitten näkemään miltä siellä sitten näyttää. Varmasti upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. :) Pitää luottaa siihen, että oli oikea valinta. Jokin käsitys tietysti oli jo aikaisemmin, mutta en ajatellut, että tumman harmaallekin on noin monta vaihtoehtoa!

   Poista
 2. Miten en ole löytänyt tänne aiemmin? No, onneksi nyt löysin. Jään seuraamaan projektianne ja muutakin ihastuttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahan kysymyksen heitit! :) Hienoa kuitenkin, että löysit!

   Poista
 3. Apua, mä olisin mennyt paniikkiin tuosta aikataulusta :). Mutta niin totta, että jotkut valinnat voisi vain jättää miehelle. Minä tuskailen ja tuskailen ja toinen tekee minuutissa saman päätöksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä aluksi vähän paniikki iskikin. ;) Nyt vaan jännäämään lopputulosta..

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |