JOULUMIELTÄ ETSIMÄSSÄ

sunnuntai 23. marraskuuta 2014


 
Löytyykö sieltä kohtalotovereita, keneltä joulumieli on vielä kadoksissa? Itse olen omaani vasta kaivamassa pölyn keskeltä. Myönnän, koulutusviikot Helsingissä ottavat osansa ja sen vuoksi usein vasta näin viikonloppuna havahtuu siihen, että elämä jatkuu normaaliin malliin maanantaista alkaen. Koulunpenkille palaan vasta tammikuulla, joten nyt on korkea aika sysätä ne asiat mielestä ja alkaa odottaa ja suunnitella tuota pimeän ajan valoisinta juhlaa.
 
Pimeäkammoisena ihmisenä joulu on se, mihin takerrun kynsin hampain, sillä siitä eteenpäin viikot vievät kohti kevättä ja aurinkoa. Nyt vain tuntuu, että joulu ei innosta. Pitkälti tämä johtuu varmasti rakentamisesta ja tästä väliaikaisesta kodista. Ensin ajattelin sivuttaa koko joulun, mutta lasten vuoksi se tuntuisi kohtuuttomalta, vaikka aaton ja joulupäivän vietämmekin jälleen sukulaisten luona. Niinpä täällä on yritetty saada joulufiiliksestä kiinni koko viikonloppu; sisustuslehtiä, glögiä, pipareiden leivontaa ja joulutähtikin löysi tiensä ikkunaan. Pinterest on myös oiva apukeino.
 
// It's time for the Christmas spirit to arrive.
 

4 kommenttia :

 1. ei kai sitä joulutunnelmissa tarvitsekaan vielä marraskuussa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle jouluihmiselle on ihmeellistä, että se joulufiilis on karkuteillä. Kaikille se ei tietysti sitä ole. :)

   Poista
 2. Voi ihan samat tunnelma tai sen puute on täälläkin. En tiedä mikä vaivaa tätä ikuista joulufania, mutta nyt ei tunnelmaa löydy sitten millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. No onneksi on vielä aikaa etsiä se tunnelma ja fiilistellä sitten tämänkin ajan edestä! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |