POIKIEN HUONE JA HELSINKITERVEISET

 
Nyt niitä laajempia kuvakulmia kotimme ainoasta makuuhuoneesta. Yksityiskohtiin vilkaistiin jo aiemmin. Hyvin ovat pojat oppineet neliöt jakamaan, vaikka huomaakin, että pinna on toisinaan koetuksella. Niin pojilla kuin meillä vanhemmillakin.

 
Poikien sängyt ovat Ikeasta, ja palvelleet hyvin. Mieli tekisi nuo lammaskuviot tuunata jotenkin, mutta odotetaan ensin, että päästään muuttamaan. Siihen asti vapaa-aika on kuitenkin aika tavalla kortilla. Päiväpeitot löytyivät Ellokselta. Ajattelin, että ovat käytännölliset, koska materiaalinsa puolesta voivat toimittaa myös torkkupeiton virkaa. Lisäksi huoneesta löytyy yksi 120cm Ikean bestå -kaappi. Itselleni on tullut pienoinen bestå -ähky, mutta hinta-laatu-ulkonäkö -suhteensa vuoksi meille on tulossa sitä myös uuteen kotiin. Lelukorit ovat Varpusen ja pidän niistä kovasti. Muuton jälkeen molemmat pojat saavat yhden korin ja lelusäilytys täytyy miettiä jälleen uudelleen. Asetutaan ensin, mietitään sitten.

Lopuksi terveiset Helsingistä. Ajattelin, että olisin pystynyt iPadilla kirjoittamaan teille postauksia, mutta eipä se tekniikka niin vain toiminutkaan. Onko joku muu onnistunut?

// Larger views of the boys room.
 

2 kommenttia

  1. Hauska ja toiminnallinen lastenhuone! Varmasti pojat viihtyvät. Minäkään en ole padilla saanut julkaistua tai tehtyä postauksia. Melkoinen puute Bloggerilta, mielestäni :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No on kyllä melkoinen puutos bloggerilta ettei toimi. Ajattelisi, että nykypäivänä se olisi jo hoidettu kuntoon. :/

      Poista