KYLPYHUONESUUNNITTELUN FIILISKUVIA


Uuden kodin osalta pintamateriaalien ja kiintokalusteiden valinnat ovat lähes tulkoon tehtyjä, mutta muutamia juttuja puuttuu. Yksi iso osa on kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen sekä vessojen laattavalinnat. Näiden tiimoilta on alkamassa mukava yhteistyö, josta kerron varmasti enemmän tuonnempana. Sain ohjeeksi kerätä fiiliskuvia ja Pinterestin bahtroom -kansiosta oli helppo tehdä poimintoja.
 
 
kuvat 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Kodinhoito- ja kylpyhuoneeseen on jo tilattu Pukkilan 40x20cm kokoinen kiiltävää valkoinen laatta, jota on tarkoitus laittaa kaikille muille seinille paitsi suihkuseinälle. Siihen on tarkoitus laittaa jotakin muuta, ehkäpä tummaa marmorikuvioista laattaa. Myös tuollainen harmaa mosaiikki näyttää kauniilta. Valintojen toivon miellyttävän silmää pitkään.
 
Saunan ja kylpyhuoneen väliin on tulossa jälleen tumman harmaa lasiseinä, kuten edellisessäkin kodissamme oli. Suunnitelmissa on laittaa lasia myös saunan ja kodinhoitohuoneen väliselle seinälle, mutta se on harkinnassa vielä.

Lattiaan on haussa myöskin tumma laatta, joka olisi mahdollisesti yhtenäinen kodinhoitohuoneessa ja molemmissa vessoissa.  Laattakoko voi vaihdella. Ja itse asiassa jossakin vaiheessa ajattelin, että kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen tilanjako tapahtuisi laattakokoa vaihtamalla. Pohjakuvassa näkyvää seinää ei ole tarkoitus rakentaa. Siihen tulee mahdollisesti myöhemmin lasiseinä.

// Five beautiful bathrooms. I'm collecting ideas for the new house.


Ei kommentteja