LASTENHUONEIDEN SISUSTUS

torstai 20. elokuuta 2015


 
Kurkistus eskarilaisen huoneeseen. Viime aikoina mielessä on pyörinyt jos jonkun nurkan sisustus. Selvästi eniten kuitenkin lastenhuoneiden, koska niihin tiedän mitä ainakin suurin pirtein haluan. Muutama DIY ideakin muhii. Muiden tilojen suhteen olenkin jahkailun maailman mestari.
 
 
Nämä kuvat ovat eskarilaisen huoneesta, jonne muutti vanhan omakotitalomme eteisessä ollut Design House Stockholmin Wave -naulakko. Sakarasta roikkuvat Lindexin farkut ja hänen ensimmäiset Converset kokoa 19. Vauva-ajan unettomina öinä sitä toivoi, että lapsi kasvaisi ja viihtyisi muuallakin kuin sylissä. Nyt salaa toivon, että aika kuluisi edes hiukan hitaammin.
 
// older son's room

4 kommenttia :

 1. Näyttääpäs todella kivalta :)

  VastaaPoista
 2. Hiljaa hyvä tulee, ainakin sisustamisen rintamalla. Kyllä panostaminen laatuun ja klassikoihin kannattaa, tuo naulakko on hyvä osoitus siitä. Se kestää aikaa ja katseita.
  Täällä "hirvitellään" kanssa ajan kulumista. Lapsi lähti jo kolmannelle ja irrottelee napanuoraa vähitellen...tällä äidillä tuo irrotus on vähän tiukemmassa...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, todellakin. :) Ja laatuun panostamalla myös jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin. Tiukassa on napanuora täälläkin. ;)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |