YÖPÖYDÄLLÄ

tiistai 4. elokuuta 2015

 
Makuuhuoneen sisustus on pyörinyt viime aikoina kovasti mielessä ja kirjoitinkin jo aikaisemmin, miten syksyksi kaipaan huoneeseen muutosta. Jostain syystä Pentikin valaisin on alkanut kyllästyttää ja kun vielä Pinterest tarjosi oivaa inspiraatiota, päätin kokeilla, miltä yöpöytä näyttää ilman valaisinta. Nyt sitä valoa ei vielä tarvitse, hetken päästä kylläkin sitten jo.

 
Yöpöydältäni löytyy yleensä jotakin iltalukemista (lehti tai kirja), huulirasva sekä kihla- ja vihksormus. Lisäksi vesilasi, joka nyt kuvasta puuttuu. Skandinavisk Lempi -kynttilä on tuliainen Helsingistä ja tähänastisista tuoksuista lemppari. Hyvin lempeä ja hillitty.
 
Samasta aiheesta ovat kirjoittaneet viime päivinä myös Pihkalan Maija ja Valkoisen Harmajan Suvi. Minun osaltani ei löytynyt yllätyksiä, mutta ajattelin, että tehdäänpä tästä pieni haaste. Joten blogisiskot Beauty of Lifen S, Vaaleanpunaisessa hirsitalossa -blogin Marja, Valkoisen Soihdun Viivi sekä All you need is White -blogin Satu, mitä teidän yöpöydiltä löytyy? Lisää yllätyksiä kuten Suvi paljasti vai jotakin katseen ja kameran kestävää? :)
 
// On my night stand. What is on yours?

4 kommenttia :

  1. Sama juttu. Makuuhuone pyörii omassakin mielessä ja sinne kaipaan jotain uutta ideaa. Ihana blogi täällä kaikinpuolin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samojen ongelmien kanssa siis painitaan! ;) Kiitos, kiva kuulla!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |