OLOHUONEEN UUSI JÄRJESTYS

 
Jälleen uusi viikko! Viime ajat on eletty sellaisessa kesäkuplassa, että kotona sisällä ei ole paljoakaan tapahtunut. Ulkona sen sijaan on saatu aika tavalla aikaan. Viikonloppuna istutettiin talkoovoimin nurmikko ja asennettiin autokatoksen katto. Näppärästi se käy, kun on asiansa osaavaa porukkaa paikalla. Ehkäpä ennätän huomenna kuvata tuloksia.

Mutta jotakin pientä sisälläkin. Nimittäin uusi sohva ja nojatuoli on koottu alakertaan. Kyseessä on kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu, sillä meidän kolme vuotta takaperin Askosta ostettu sohva haettiin takuukorjaukseen kaksi viikkoa sitten. Onneksi meillä oli paketissa odottamassa Ikean kolmen istuttava Söderhamn, jotta täysin sohvatta ei tarvitse tätä aikaa viettää. Söderhamn ostettiin yläkertaan tv:n katselua varten jos maaliskuussa.


 
Alakertaan ei olisi tarvittu välttämättä kuin tuo kahdenistuttava pala, mutta halusin nähdä, miltä olohuone näyttää kahden nojatuolin ja sohvan kanssa. Jossain vaiheessa kaavailin kahta valkoista Splitbackia meille, mutta nyt olen todennut, että yksi tilaan sopii, kahden kanssa tulee turhan ahdasta. Niinpä kaksi hieman sirompaa tai vaihtoehtoisesti Splitback ja jokin toinen nojatuoli. Ideariihi olisi paikallaan. Onneksi nämä kesähelteet pian väistyvät, sillä melkoinen temppu edessä, kun tuo koottu Söderhamn täytyy siirtää takaisin yläkertaan. Voi tulla hiki. ;)
 
// new Ikea couch in our livingroom
 

6 kommenttia

 1. Todella kaunista <3

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella hyvältä! :) Ihanan harmooninen kokonaisuus.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen värimaailma tuossa teidän olohuoneessa ja sisustuksessa ylipäätään. Mahdatko muistaa mikä maalin sävy teillä on tuossa olohuoneen seinässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Maali on Tikkurilan Paperi nimeltään. Valkoinen siis vaikka kuvissa ehkä vivahtavaa muuhun.

   Poista