KLASSISEMPAAN SUUNTAAN

sunnuntai 17. tammikuuta 2016


 
En malttanut olla tallentamatta tänne näitä löytämiäni naapurimaassa myynnissä olevien asuntojen kuvia. Vaalean harmaita seinäpintoja on nähty tällaisissa stailatuissa kodeissa ennenkin, mutta mielestäni nyt rinnalle ovat kirineet nuo hennon puuterin ja roosan sävyt. Tai sitten kiinnitän itse niihin vain nykyisin enemmän huomiota. Aika-ajoin haaveilen kotimme seinien maalaamisesta, mutta pelkään kyllästyväni nopeasti. Lisää kuvia löydät Bosthlmin ja Bjurforsin sivuilta.


 
Keittiöissä kiinnitin huomiota kauniisiin materiaalivalintoihin. Kalusteisiin integroidut kodinkoneet, helmeilevän harmaat kaapistot messinkisine vetimineen ja hanoineen tai tuttu, mutta klassinen mattavalkoinen yhdistettynä puuterin väriseen tasoon. Molemmat keittiöt ovat niin kodikkaan oloisia. Kaikissa näissä kodeissa katseeni kiinnittyi ensimmäisten joukossa myös lattiaan. Erityisesti kalanruotokuvio on mieleeni ja sellaisesta haaveilin myös tähän nykyiseen kotiimme.
 
 
Tässä Tukholmassa sijaitsevan asunnon makuuhuoneessa yhdistyy kauniisti klassisen ja modernin sisustamisen piirteitä. Muhkea sänky petauksineen, vaatekaapit nahka-metallivetimin, mustavalkoisia printtejä sekä neutraaleja sävyjä.
 
 
Kaikkiaan näissä asunnoissa on paljon sellaisia sisustuksellisia kohtia, jotka miellyttävät silmää juuri nyt. Enemmän klassisia valintoja, jota modernit yksityiskohdat ryhdittävät. Tällaista tunnelmaa toivon myös omaan kotiin. Niin nykyiseen kuin siihen mahdolliseen kolmanteenkin taloon.
 
// lovely apartments

4 kommenttia :

  1. Todella kaunista. Pidän myös tästä tyylistä tosi paljon. Upea koti ♥

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kuvat ovat itse asiassa useammasta kodista, mutta aivan ihania kyllä. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |