TAMMIKUU MAKUUHUONEESSA

torstai 7. tammikuuta 2016

 
Tine K:n kevät/kesä -kokoelman inspiraatiokuvista innostuneena tein pientä muutosta makuuhuoneeseen. Hain yläkerrasta, joka tällä hetkellä toimii vielä oivana varastona, muutaman ison 50x60cm tyynyn lisää ja kokonaisuudesta tuli heti paljon muhkeampi. Pitäydyin vielä kokoharmaassa pussilakanassa, vaikka hetken jo mietinkin valkoisiin pellavalakanoihin vaihtamista. Olkoon niiden aika kuitenkin vasta lähempänä kevättä.
 
 
Yöpöydältä löytyy edelleen tuo Pentikin valaisin sekä lukuvuoroaan odottava Pariisitar ja Skandinaviskin Lempi -tuoksukynttilä. En taida ikinä malttaa polttaa tuota kynttilää, niin miellyttävä tuoksu. Tein alennusmyynneistä muutaman hyvän täsmäostoksen Marc O´Pololta ja paperikassit notkuvat vielä nurkassa.

 
Sisustukseltaan makuuhuone on muuten ihan entisenlaisensa. Tauluseinä odottaa paria valokuvaa pojista ja ostoslistalla tälle vuotta on myös sängynpääty. Vaihtoehtoina amerikkalaista tyyliä henkivä, napein koristeltu pääty tai moderni yksinkertainen, valkoinen pääty. Tämä on kuitenkin jo kokonaan toinen tarina. Palataan siis siihen erikseen.
 
// bedroom in January
 

4 kommenttia :

 1. Nuo kynttilät <3 En ole vielä raaskinut ostaa ...niin kalliita!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania! <3 Ja juuri hintansa vuoksi en myöskään tohdi polttaa, vaikka jäähän siitä kiva purkki silti käyttöön.

   Poista
 2. Laita palamaan vaan, ihan kiva tuoksu niissä säilyy, vaikka polttaisikin vähän :) Lempi on just sopivan mieto tuoksu ainakin näin migreenistä kärsivälle.

  Oikein seesteinen ja kaunis makuuhuone <3 Terkkuja pohjoisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuokin on kyllä totta, mutta sitten on se vaara, että loppuu kokonaan. ;) Tykkään itsekin noista, ovat just sopivan mietoja toisin kuin monet muut! Kiitos kauniista sanoista ja terveiset vastapalloon täältä etelästä! :) Kiva kun piipahdit täällä!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |