Créme de la Créme ja reissukuulumiset

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016


Ajattelin, että tässä kohtaa olisi näyttää teille kuvia kauniista Tallinnan vanhasta kaupungista jaauringon kanssa kilpaa hymyilevistä ihmisistä. Harmiksemme sää niin Helsingissä kuin Tallinnassakin oli kaikkea muuta kuin kuvauskelpoinen. Sateesta oli onneksi sen verran taukoa, että pääsimme torstaina illalla Helsingissä Magnum Pop up:iin jäätelölle, joka oli meidän herkkusuiden toive ja Tallinnassa eläintarhaan. Muun ajan vettä satoi oikein reilusti.


Loma on onneksi loma, oli sää millainen tahansa ja vaikka huumori aika tavalla koetuksella olikin, oli reissu silti varsin onnistunut. Liikuimme täysin lasten ehdoilla, yhtä pientä poikkeusta lukuun ottamatta. Tiesin nimittäin, että Viru-keskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Créme de la Créme myy niin Byredoa kuin Diptyquetakin. Byredon tuoksut tuntuivat olevan enemmän omaan makuuni, mutta koska en tarvitse nyt uutta hajuvettä tai tumman sävyistä tuoksukynttilää, ostin reissutuliaiseksi itselleni Diptyquelta tuoksukynttilän. Pikaisella silmäyksellä Viru-keskuksen alennusmyynti- ja merkkikauppojen tarjonta yllätti positiivisesti, tässä reissuvinkki siis.


Sen verran päivä Tallinnassa verotti jaksamista, että lauantaille suunniteltu pysähdys Flamingon kylpyläosastolle jäi väliin ja suuntasimme suoraan kotiin. Sunnuntai onkin kulunut sitten jo varsin arkisissa merkeissä. Mies puuhailee autokatoksen kimpussa ja lapset leikkivät kavereiden kanssa. Mukava juhannus meillä, toivottavasti sielläkin on levännyt mieli.

// Our midsummer weekend in Helsinki and Tallinn.

2 kommenttia :

  1. Äh, vietit sitten samoissa merkeissä Tallinan reissuin kuin minäkin viime viikolla. Onneksi reissussa on silti aina kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, sielläkin siis käynyt yhtä huono tuuri. No asenne ratkaisee, hyvä me! ;)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |