KOULUPOJAN HUONEEN SISUSTUSSUUNNITELMAT

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016Viime kerrasta on vierähtänyt jälleen yli viikko ja asiaa tuntuisi olevan kovasti. Työkiireet ja kesäillat arjen pyörityksineen näyttävät vievän kaiken ajan tällä hetkellä. Niin paljon kaikkea mielekästä tekemistä! Perjantaina lapset lähtivät mummulaan ja itse sain tilaisuuden päästä kokeilemaan sup-lautailua. Oli muuten ihan älyttömän kivaa ja haluan ehdottomasti itselleni oman laudan jonain päivänä. Mutta nyt tämän päivän aiheeseen. Tämän kesän remppa- ja rakennustyöt sijoittuvat pitkälti ulos, mutta sisällä on yksi sisustusprojekti meneillään.


Meillä eskarilainen päätti taipaleensa viime tiistaina ja elokuulla odottaa sitten koulun alkaminen. Pojan huone kaipaa pientä päivitystä tai oikeammin jo aiemmin suunnitelmissa olleiden ideoiden toteutusta.


Työpöytä kaipaa ainakin valaisinta, toista kynäpurkkia ja ehkäpä kirjoitusalustaa. Tuohon Ikean pöytälevyyn jää todella helposti väritetystä paperista painaumia. Työtuoli on myös listalla, mutta ei ensimmäisten hankittavien joukossa. Seinät kaipaavat muutamaa taulua. Isoin hankinta on kuitenkin uusi sänky. Lammas -kuvioin varustettu pääty on aikansa tässä kodissa nähnyt ja tilalle hankimme tavallisen runkopatjan jalkoineen. Sellaisia suunnitelmia siis. Pakko vielä mainita loppuun, että poika sai eilen ensimmäisen oman puhelimen ja on siitä kovin otettu. Pieni iso mies.  

// decor ideas for my older son's room

2 kommenttia :

  1. Tulevan koululaisen huonetta on varmasti kiva päästä tuunailemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä on kyllä! Mukavaa vaihtelua noille pihahommilla ;)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |