LEPAKKOTUOLI

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016


Aivan ensiksi kiitos ajatuksia herättävistä kommenteista edelliseen postaukseen. On ihanaa huomata, miten saman henkisiä seuraajia sieltä löytyy. Vaikka kodin isompien hankintojen suhteen seisonkin näkymättömän jarrupolkimen päällä, yksi uusi tuoli tulokas meille kotiutui toukokuulla. Monikäyttöisyys on tässä kohdin avainsana. Nimittäin tilasin Kodin1:sestä aleprosentin siivittämänä meille kotimaisen Varaxin lepakkotuolin. Etsin kyseistä tuolia ensin torista ja huutonetistä, mutta kun sopivaa ei löytynyt, päädyin tilamaan uuden.


Täysin mustaa tuolia ajattelin meillä ensisijaisesti ulkokäyttöön - ei olohuoneeseen, vaikka se blogi- ja instagramkuvissa siellä puolella onkin vilahdellut. Lähinnä se on odottanut lämpöisempiä ilmoja. Kaipasin katetulle terassille muutakin istumapaikkaa kuin ruokailupöydän ympärillä olevat tuolit. Ensiksi kaavailin siihen penkkiä, mutta kun törmäsin tähän kuvaan Pinterestissä en epäröinyt hetkeäkään. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Syksyn tullen irrotettavan kankaan voi pestä ja rungon pyyhkäistä puhtaaksi. Talveksi sille löytyy paikka pienemmän pojan huoneesta tai miksei olohuoneestakin. Erityisesti isompi veljeksistä tykkää siinä pelailla, lukea kirjoja tai katsella telkkaria. Ei tarvinne sanoa, että nämä tällaiset hankinnat ovat mielestäni juuri niitä parhaita, taipuvat tilasta ja käyttötarkoituksesta toiseen.

Ja tähän loppuun vielä oikein hyvät juhannuksen toivotukset. Me suuntaamme pääkaupunkiseudulle. Palaillaan niihin tunnelmiin ensi viikolla.

// Yet another chair I fell in love. Our new butterfly.

8 kommenttia :

 1. Lepakkotuoli on kyllä upea klassikko, joka tosiaan taipuu moneen - varmasti pitkäikäinen hankinta siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että meillä on pitkä yhteinen tulevaisuus! :)

   Poista
 2. On ollut kyllä hyvä ostos ja sen monikäyttöisyys on ihan parasta. Oikein hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Monikäyttöisyys tulee kirsikkana kakun päällä!

   Poista
 3. On kyllä ihana tuoli! olen samanlaisesta haaveillut meille. Kaikkia ostoksia tulee nykyään niin tarkaan harkittua, koska usein löytää ne juurikin käytettynä :) Ihanaa juhannusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus. :) Juuri näin. Itse koen ainakin, että turha maksaa tuotteesta täyttä hintaa, kun uudenveroisen voi saada murto-osalla alkuperäisen hinnasta.

   Poista
 4. On todella hyvä tuoli, mutta mistä saan uuden päällisen. Koko 85-90-55

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt esititkin visaisen kysymyksen. Varaxin runkoon myy päällisiä ainakin Stockmann. Pikaisella googlettelulla löytyi myös Taloon.comista, Netraudasta ja Varaxin omilta sivuilta. Jos olet taitava ompelija niin toki sellaisen voi ommella myös itse. Toivottavasti tästä oli apua. 😊

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |