ASUNTOMESSUILTA OMAAN KOTIIN

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016


No niin jatketaanpa messupostauksien parissa seuraavaksi. Joka vuosi kieltämättä tuntuu, että parin ensimmäisen viikon jälkeen tämä alkaa olla jo koluttu aihe. Muutama sellainen juttu on kuitenkin vielä mielessä, jotka haluan teidän kanssanne jakaa. Vaikka Asuntomessut oiva inspiraation lähde ovatkin, tarjosivat ne lopulta tänä vuonna aika vähän konkreettisia seikkoja mukaan vietäväksi. Muutama sisustuksellinen yksityiskohta kuitenkin löytyi, jotka mielelläni näkisin omassakin kodissa. Useammissa blogeissa, lehdissä ja median julkaisuissa on hehkutettu talo Pohjanmaan olohuoneesta löytyvää Gubin sivupöytää, eikä turhaan. Se on kerrassaan ihana ja oikein mielelläni näkisin pöydän meillä eteisessä.


Omaksi suosikiksi valikoitui kohde nro 13 Jämerä Samsö. Erityisesti yläkerran keittiö-olohuone -tilassa miellyttää lämpimät, maanläheiset sävyt yhdistettynä vaaleaan yleisilmeeseen. Ja tuota lattiaa ylistinkin jo Asuntomessut 2016 ensitunnelmia ja 10 yksityiskohtaa -postauksessa. Timberwisen kalanruotoparketti on todella kaunis. Olen viime aikoina muutenkin pohtinut uuden kodin lattian materiaalia ja väriä. Lämmin sävy miellyttää, mutta aivan valkoinenkin on kaunis. Onneksi ei tarvitse päättää vielä.


Messukeittiöt eivät tarjonneet itselleni mitään kovin mullistavaa, mutta tuollaiset aamiaiskaapit kiinnittivät huomioni - esimerkkinä kohteen nro 20 Riihi keittiö. Silloin kun leivänmurut eivät pyöri pöydillä ja kahvikupit ovat järjestyksessä voi ovia huolettaa pitää auki. Toisaalta yleisilme rauhoittuu kummasti, kun ovien ollessa kiinni. On myös mukava, kun kaikki välipalojen tekemiseen tarvittava välineistö löytyy yhdestä pisteestä. Toteuttamisen arvoinen idea!


Wc-, kylpyhuone- ja saunatiloissa oli tänä vuonna käytetty paljon tummia materiaalivalintoja. Toinen suosikki vaikutti olevan vaalean harmaalla isolla laatalla verhoiltu wc- ja kylpyhuone. Aivan musta-valkoista värimaailmaa sen sijaan oli vähemmän. Meilläkin molemmissa rakentamissamme kodeissa on käytetty tummaa ja valkoista rinnan, mutta nyt tuntuu, että seuraavaksi voisi kokeilla jotakin muuta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |