ASUNTOMESSUT 2016 LASTENHUONEET

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Asuntomessuilta seuraavaksi tarkastelun alle lastenhuoneet. Meidän kiertämissä kohteissamme näkyi paljon sänkyjen alle rakennettua säilytystilaa, toiminnallisia leikkihuoneita (kuten esimerkiksi puolapuiden tai renkaiden käyttöä sisustuksessa), harmonisia värejä (pastellia ja harmaan sävyjä), mutta myös voimakkaita kontrasteja (valkoisella pohjalla kirkkaita värejä).


Designklassikoista String -hyllyt, lepakkotuoli, kevyet pukkijalkapöydät / Muuramen työpöydät pitivät pintansa lastenhuoneiden sisustuksessa. Lisäksi useamman kohteen lastenhuoneessa oli käytetty neliön muotoisia puisia hyllyjä seinällä, tiipii -telttoja, pallovaloja sekä New Eran lippiksiä somisteena.


Maalattujen pintojen ohella näkyi veikeitä tehosteseiniä ja tapetteja, joista oma ehdoton suosikkini oli kohteen nro 20 Riihi lastenhuone. Ei ehkä ihan ominta tyyliäni, mutta tuo norsuaiheinen tehosteseinä on vain kertakaikkisen suloinen!Kaikkiaan erityylisiä lastenhuoneita oli varsin laajalti edustettuna tai sitten itse kiinnitin niihin tänä vuonna erityisesti huomiota. Joka tapauksessa vinkkejä kaipaaville messut ovat tänä vuonna oiva inspiraation lähde.

// kidsrooms in the Housing fair 2016 in Finland

2 kommenttia :

  1. Kiva juttu kun olet koonnut myös lastenhuoneita! Itse jouduin näitä vähän skippaamaan kun oli vähän kiirekin ehtiä mahdollisimman paljon näkemään. Teini-ikäisten huoneita tuntui olevan vähän...tai ainakin luulen niin. Niitä olisin toivonut kun tyttöjen huoneita juuri päivitetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vähän sama juttu, lopussa tuli jo kiire! Jotenkin aika tuntui vaan valuvan sormien läpi. Mutta hei hyvä huomio! Nyt kun oikein jäin miettimään niin eipä niitä teinien huoneita ollutkaan monia. Itse en osannut kiinnittää huomiota, kun omat ovat sen verran pieniä. Tai sitten ne huoneet olivat jemmassa niissä kohteissa, jotka jäi kiertämättä!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |