KODIN SYYSTEKSTIILEJÄ JA ARVONNAN VOITTAJA

lauantai 24. syyskuuta 2016


Syksyinen koleus on saapunut tänne länsirannikollekin. Vielä tähän asti on nautittu pääasiassa auringonpaisteesta ja lämpöäkin on riittänyt päälle viidentoista asteen. Eilen ja tänään sen sijaan taivas on ollut pilvessä ja huomaa heti miten sisälläkin tuntuu kylmemmältä. Niinpä vaihdoin sohvalle lämpöisempää vilttiä ja syksyisempiä sävyjä. Vielä tuli takkaan ja kynttilät palamaan, siinä ne aseet lisääntyvää pimeyttä vastaan.


Sohvalla majailevien tyynyjen päälliset löytyivät yhtä lukuun ottamatta omasta takaa. Alimman kuvan tyynypinon ruskeaan taittavat päälliset ovat H&M Home:lta ja muut kaksi Linumilta. Uusin tulokas on Kodinonnesta ostettu kaksipuoleinen samettityynynpäällinen, niin ikään Linumin. Enpä olisi uskonut, että meiltä enää samettia 2000-luvun alun jälkeen löytyisi, mutta tuohon päälliseen ihastuin välittömästi. Kaikkiaan aika herkullinen yhdistelmä maanläheisiä sävyjä.

Lopuksi kiitos kaikista Vanamo Decon arvontaan osallistuneista, teitä oli oikein mukavasti. Tällä kertaa arpaonni suosi Miiaa. Voittajalle on laitettu sähköpostia!

// Autumn shades in our home and a new Linum pillow cover.

6 kommenttia :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |