SISUSTUSKIERROKSELLA KODINONNESSA

keskiviikko 7. syyskuuta 2016


Hei sinne ruudun toiselle puolelle! Lupasin palata vielä raumalaisen Sisustustalo Kodinonnen syystunnelmaan viime torstaina vietetyn valokuvauskurssin tiimoilta. Kurssi-iltana keskityin lähinnä meille annetun tehtävän suorittamiseen, joten palasin kamera kaulassa liikkeeseen heti perjantaina työpäivän päätteeksi. Tässä nyt enemmän tuon kuvaustuokion tuloksia. Kodinonnessa on menossa kauneimman kattauksen äänestys, joten nyt napsimaan sieltä vinkkejä! Nuo Cult Designin hentoisin kuvioin koristellut lautaset näyttävät todella kauniilta.

Kattausideoiden lisäksi liiketilasta nappaat mukaasi ideoita niin makuuhuoneen kuin olohuoneenkin sisustamiseen. Gantin tekstiilit jaksavat ihastuttaa vuodesta toiseen ja Paisley -kuvioiset tyynyliinat ovat keikkuneet omalla ostoslistalla jo hyvän tovin. Viimeisimpänä tärppinä kehotan kurkkaaman myös laadukkaiden design -valaisimien tarjonnan sekä tuon alimman kuvan nojatuoli- ja sohvanurkkauksen. Mikä ihana syksyinen väriyhdistelmä!

4 kommenttia :

 1. Sinä ehdit tuonne jo tekemään kamerakierroksen, meikäläisellä se on vasta suunnitelmissa. Hienoja kuvia olet ottanut ja uusi kamerasi vaikuttaa oikein hyvältä ostokselta. Pääsitkö tuolta Kodinonnesta niin, ettet todellakaan ostanut mitään...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti piti palata paikan päälle, kun sattui sopiva tilaisuus. Itsellä ne tuppaavat muuten jäädä. Kamera on kyllä tosi hyvä! Enemmän kun hyvä hintaansa nähden! :) Hei pääsin, voitko uskoa! Nyt keskityin vaan kuvaamaan. Ensi kerralla sitten hypistelemään tavaroita ja kankaita.

   Poista
 2. Hyviä kuvia olet ottanut :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |