AJATUKSIA UUDEN VUODEN KYNNYKSELLÄ

perjantai 30. joulukuuta 2016


Uuden vuoden kynnyksellä mielessä pyörii eräänlainen välitilinpäätös ja uuden vuoden alkuun liittyy samanlaista kutkutusta kuin syksyn tuloon. Väistämättä omiin ajatuksiin vaikuttaa tiiviisti nyt myös se, että perheenjäsenistä 3/4 on enemmän ja vähemmän influenssan kourissa. Tältä viikkoa on mennyt sivuun kaksi minilomareissua ja aikaa on ollut huilatessa miettiä yhtä jos toista.


Yleensä tapanani on ollut tehdä muutama pieni päätös uudelle vuotta, mutta ensi kertaa mieli kaipaa jotakin isompia muutoksia. Kolmannen talon rakentaminen hyppää toivottavasti jo alkuvuodesta askeleella eteenpäin ja se on tietysti yksistään iso ja ihana juttu. Myös yksi reissu on suunnitelmissa heti alkuvuodesta ja toivottavasti myös lasten kanssa päästäisiin matkalle kesällä tai syksyllä. Itsellä on työasiat hyvällä mallilla ja toivottavasti niin tulee olemaankin. Sen sijaan miehelle toivon jotakin uutta. En olisi vielä kaksi viikkoa sitten uskonut, että näin sanon, sillä yleensä rakastan kaikkea tuttua ja turvallista. Nyt kuitenkin tuntuu, että aika voisi olla kypsä kokonaan toisenlaisille ympyröille.


Hiljaisena ja nöyränä toivomuksena esitän myös, että perheelle ja ystäville riittäisi terveyttä, rakkautta ja onnea. Ne kantavat elämässä pitkälle. Haluan järjestää aikaa enemmän ystäville ja myös puolisolle, sillä vaikka lapset ja aika perheen kanssa nouseekin listalla korkeimmalle, haluan huomioida myös muita tärkeitä ihmisiä elämässäni. Kaikkiaan toivon, että vuosi 2017 tuo tullessaan uusia kokemuksia yksin ja yhdessä. Olkoon se jokaiselle se unelmien vuosi.

// Happy New Year everyone

2 kommenttia :

  1. Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2017 teidän koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinne teille.

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |