VÄLIPÄIVIEN TEEMA JA SANANEN ALENNUSMYYNNEISTÄ

maanantai 26. joulukuuta 2016

Toivottavasti siellä on ollut rauhallinen ja mukava joulu. Meidän joulua on varjostanut esikoisen sairastuminen, mutta positiivisesti ajateltuna hyvä olla kipeänä tässä kohtaa, kun päivien ohjelma on rakentunut enimmäkseen ruokailujen ympärille. Välipäiville on tälle vuotta tasan yksi ajatus. Yhden työpäivän lisäksi ajatuksenani on viettää lasten kanssa mahdollisimman paljon aikaa. Ensi vähän jääkiekkoa Tampereella ja loppuviikolle kylpyläreissua Turkuun, jos terveystilanne nyt sallii.


Pienesti pihistän kyllä aikaa myös kirjan lukemiselle. Håkan Nesserin Kokonaan toinen juttu ehti pyöriä yöpöydälläni varmaan parisen kuukautta ennen kuin sain sen aloitetuksi - ja nyt en malttaisi laskea sitä käsistäni. Tunnollisena alehaukkana aion myös hyödyntää käynnistyvät alennusmyynnit sopivien tilaisuuksien tullen. Muutama sisustus- ja asustehankinta mielessäni selailen nettikauppojen tarjonnan villasukat jalassa kotisohvalta käsin. Room 21, Bootz, Ellos, Stockmann ja Zalando ovat ainakin aloittanet jo.


Oma alennusmyyntikäyttäytyminen on muuttunut aika radikaalisti viime vuosien aikana. Ennen sitä rynnättiin heti ensimmäisenä pyhien jälkeisenä arkipäivänä kaupoille ja kasseihin kertyi lähinnä vaatetta, vaatetta ja vaatetta, vaikka kaikkien käyttötarkoituskaan ei aivan ollut selvillä. Nykyään ostostenteko on rajautunut harvoihin ennalta mietittyihin, ajattomiin asioihin kuten esimerkiksi juuri sisustuksen klassikoihin ja asusteisiin. Kunpa alennusmyyntien sisustuskeiju kuulisi toiveeni eräästä Fritz Hansenin tuolista.

6 kommenttia :

 1. Mulla on sama, maltan mieleni alennusmyyntien suhteen ja nytkin maltillisesti surffannut netissä mutta toistaiseksi ostokset tekemättä. Paranemista pikkuiselle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että kohtalontovereita löytyy. 😊 Kiitos! Välitetään terveiset. Isompi alkaa toipua, nyt vuorossa pienempi.

   Poista
 2. Parina viime vuonna olen pystynyt skippaamaan välipäivien alet. nettikauppoihin en ole vielä uskaltanut kurkistaa ettei lähde lapasesta ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta tuo alennusmyynneissä käyttäytymisen muutos. Ennen tuli ostettua kaikennäköistä, kun edullisesti sai. Mutta, nykyään on ne tieyt jutut joita odottaa alennusmyynneistä bomgattavaksi! Paranemisia sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Aika tavalla laatu korvannut määrän! 👍🏼 Kiitos, ihan taas odottelen aikaa, että oltaisiin terveitä. Kaikki kiva tekeminen menee ohi.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |