SISUSTUS IDEAN JOULU

lauantai 10. joulukuuta 2016


Viime viikot ovat olleet kovin kiireisiä töissä ja tuntuu, että en ole löytänyt aikaa tutustua paikallisten liikkeiden joulutarjontaan lainkaan. Helposti sitä vain tyytyy selailemaan nettiputiikkien valikoimaa iltaisin, kun lapset ovat menneet jo nukkumaan. Ohikulkumatkalla mielenkiintoni herätti kuitenkin Vanhassa Raumassa Kuninkaankadulla sijaitsevan Sisustus Idean näyteikkuna ja kipaisin sinne erään päivän ruokatunnilla. Tiesittekö muuten, että Koti ja keittiö -lehden toimitus listasi Sisustus Idean 18 kiinnostavimman sisustusliikkeen joukkoon tänä kesänä?


Mikään ei rauhoita ajatuksia paremmin kuin kauniiden tavaroiden hypistely ja inspiroiva ympäristö. Liike oli pullollaan aivan ihania esillepanoja ja joulutunnelmaa tutuilta merkeiltä. Mielelläni olisin täydentänyt meidän joulusisustusta Gantin tyynynpäällisillä, muutamalla herttaisella kuusenkoristeella ja klassisilla kynttilöillä. Mustan ja kultaisen liitto miellyttää tänä jouluna erityisesti silmää.
Jos joulumieli on näiden harmaiden päivien keskellä kadonnut tai kaipaat jotakin kaunista kotiin tai vaatekaappiin, suosittelen lämpimästä poikkeamaan liikkeeseen. Niin hyvä mieli jäi omasta vierailustani.

2 kommenttia :

  1. Joulumieltä on käyty hakemassa ja hiukan myös pukin apuna oltu.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja ajatuksia täällä! :) Oikein ihanaa joulun odotusta!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |