TÄMÄN VUODEN JOULUKALENTERIT

sunnuntai 4. joulukuuta 2016Kuluneen viikon tähtihetki oli varsinkin lasten mielestä varmasti joulukuun ensimmäinen päivä ja sitä myöden merkki siitä, että saa alkaa avata joulukalenterin luukkuja. Viime vuonna taiteilin helpon kalenterin paperipusseista, mutta tänä vuonna ajattelin, että itsetehty kankainen kalenteri olisi kiva. Äitini sattui löytämään Helsingin Stockmannilta tämän Ferm Livingin harmaan kalenterin ja itsetehty sai tällä kertaa jäädä.


Lapsilla on lisäksi omat suklaakalenterit, joten kankaisen kalenterin luukut ovat täytetty kaikenlaisella yhteisellä puuhalla - muun muassa luistelua, piparien leivontaa ja koristelua, uimahallireissua, leffateatteria, elokuvailtaa ja nuotioretkeä. Muutama luukku on vielä täyttämättä, hyviä ehdotuksia otetaan siis ilomielin vastaan!  

// the advent calendar from Ferm Living

2 kommenttia :

  1. Hieno kalenteri. Jokos teillä kalenterissa kuusen haku reissu tai jonkun jouluaskartelun toteuttaminen.... Mukavaa joulu odotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hei nuo olikin kivoja ideoita! Täytyy kirjoittaa heti muistiin. Kuusi kyllä löytyy jo, mutta kuusen koristelu on yksi hyvä tekeminen myös. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |