Haastetta

perjantai 11. tammikuuta 2013

Sain Satunen -blogin Satulta ja Valkoisaa vaaleaa -blogin Jonskulta 11-kysymystä haasteen. Ja homma menee näin:
This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognized | Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä jolla on alle 200 lukijaa.

1. Each person tagged must post 11 things about themselves
Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them
Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
Heidän pitää valita 11 bloggaaja jolla on alle 200 lukijaa.
5. These lucky bloggers must then be told.
Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. There's no tag backs
Ei takaisin haastamista.
Ne 11 asiaa minusta:
1. Rakastan organisointia ja järjestystä. Välillä saan huomautuksia pikkutarkkuudestani.
2. Olen pelannut lähes koko ikäni ringetteä ja lopetin urani SM-tasolla ennen toista raskauttani.
3. Kuten Satua, itseäni hieman harmittaa myös, että en ollut tutustunut blogimaailmaan vielä silloin kun teimme pintamateriaalivalintoja taloomme. Mitä muuttaisinkaan! Vaikka on tämäkin onnistunut projekti.
4. Liikunta on merkittävä osa omaa arjessa jaksamista. Mieheni toteaakin minulle, että "Mene lenkille!", kun alan hermostua pienistäkin asioista.
5. Haaveilen salaa työstä, jossa saisin pukeutua kauniisti ja voisin käyttää kynsilakkaa! :) Omassa työssäni kun kuljen lähinnä kuntosalikamoissa tai uikkareissa.
6. Tykkään nykyisestä työstäni hurjasti. Yli puolet asiakkaistani on kehitys- tai liikuntavammaisia lapsia.
7. Mutta unelmatyössäni saisin työskennellä urheilijoiden ja lasten parissa.
8. Mieheni listaa huonoksi puolekseni aikatauluttamisen. Kyllä, kalenterissani lukee, koska on lattioidenpesu viikko. :D
9. Ja siivotakin voisi kuulemma vähemmän.
10. Poden huonoa omatuntoa siitä, että ystäviä ehtii nähdä niin vähän. Ehkäpä korjaan sen asian tänä vuonna!
11. Tälle vuodelle ei taida olla luvassa mitään pidempää reissua, mutta seuraavan reissun kohde on jo päätetty ja se on jälleen Amerikka.
Tässä vastaukset Satun kysymyksiin:

1. Mikä tekee sinut onnelliseksi? Minut tekee onnelliseksi arjen pienet asiat. Esimerkiksi postin mukana tullut kiva mainos, lasten nauru, töistä saadut kiitokset, tien antaminen jalankulkijalle tai mieheni halaus kun maailma murjoo. Totta kai tärkeää on myös perhe, työ, terveys ja ystävät.
2. Mitä mieltä olet perhepedistä - minkä ikäiseksi on ok nukkua samassa sängyssä? Tähän en juurikaan ota kantaa. Mikä toimii toisilla, ei toimi toisilla. Itselleni oli tärkeää saada vain nukkua, joten Max aikanaan jäi aina ensimmäiseltä yösyötöltä nukkumaan meidän väliimme niin kauan kuin oli rintamaidolla. Sisu sen sijaan nukkui ensimmäiset kuusi viikkoa välissämme, jonka jälkeen jäi sitten yösyötöltä ainoastaan väliimme. Lopulta rinnasta vieroituksen myötä ei ole enää nukkunut vieressämme.
3. Minkälaiseksi tyypiksi ystäväsi sinua kuvailisivat? Voisin olettaa, että nauravainen, tunnollinen ja luotettava.

4. Asiat, jotka saavat sinut hermostumaan? Pitkään rästilistalla roikkuvat asiat, epäsiisti koti ja joskus mieheni saamattomuus itsestäni yksinkertaiselta tuntuvan asian suhteen kuten soittaminen jonnekin virastoon.
5. Mitä teet tämän jälkeen? Taidan tehdä vielä yhden sudokun ennen nukkumaanmenoa. :)
6. Paras säästövinkkisi? Vinkkejä saa antaa tähän suuntaan! :) En ole kovin hyvä säästämään, vaikka meillä on olemassa tätä nykyä mieheni kanssa yhteinen säästötili. Viime kesänä tein periaatepäätöksen, että siitä edes satsaan laatuun ja ajattomuuteen niin vaatetuksessa kuin sisustuksessa¨kin. Tiedä sitten kuinka paljon se vaikuttaa kuluttamiseen, mutta hillitsee ainakin heräteostosten tekoa! Kyttään myös paljon kampanjoita ja tarjouksia.
7. Lempiväri? valkoinen
8. Tiedätkö mikä on kaljavelli ilman googlaamista? Kyllä tiedän! Se on perinneruokia, jota ainakin Laitilassa syödään. :)

9. Uuden vuoden lupauksesi? Vähemmän "Äiti tulee kohta!" -lausahduksia pojille ja lopuista raskauskiloista eroon pääsy.

10. Mitä ilman et voisi elää? En tiedä onko sellaista asiaa lopulta, mutta mieheni ja lapseni ovat aikalailla kaikkeni. Muu on materiaa.

11. Paras rentoutumisvinkkisi? Itselläni toimii blogit, hyvä kirja tai telkkariohjelma sekä sudokut. :)


Ja tässä Jonskun kysymyksiin:

1. Katsotko Big brotheria (silloin kun se on menossa)? Ensimmäinen kaudet jäivät väliin ja nyt nämä viimeiset kaksi. Sen kauden muistan katsoneeni tiiviisti, kun Sauli oli mukana.

2. Käytkö usein kirjastossa? En. Pitäisi käydä useammin, sillä tykkään lukea kirjoja.

3. Oletko käynyt lapissa? Olen, Saariselällä ja Pyhällä.

4. Oletko kertonut monille blogistasi? En. Vanhempani ja mieheni tietävät sekä Amerikan serkkuni.

5. Minkä sisustushankinnan aiot tehdä seuraavaksi? Seuraava isompi on Hay:n tarjotinpöytä valkoisena, joka on yksi joululahjamme. Olin kuitenkin niin pihi, että halusin odottaa alennusmyyntien alkua, josko tulisi vastaan hyvä tarjous.

6. Mikä on unelma-ammattisi? Ammattina fysioterapeutti on unelmani, mutta vielä jatkokoulutuksista ja erikoistumisesta haaveilen.

7. Oletko talvi- vai kesäihminen? Ehdottomasti kevätihminen! :) Se on ihanaa aikaa, kun valo lisääntyy ja luonto herää eloon.

8. Tykkäätkö kokkaamisesta? Silloin, kun saan käyttää siihen rauhassa aikaa. Senpä vuoksi mieheni hoitaa meillä useasti ruuanlaiton.
9. Mikä on erikoisinta mitä olet tehnyt edellisen vuoden aikana? Apua, vaikea kysymys. Ei tule mitään erityistä mieleen.
10. Oletko syönyt quinoaa (kvinoaa)? En. :)
11. Missä olet viimeksi käynyt matkoilla? Viime vuonna kävimme Ruotsissa, mutta viimeinen pidempi reissu oli matka New Yorkiin marras-joulukuussa 2011.
En laita haastetta tällä erää eteenpäin, koska se on kiertänyt aika monessa blogissa jo. Tämän saa kuitenkin napata mukaan ihan vapaasti! Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia :

 1. Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
 2. Vaikutat ihanalta ja ehdottomasti tutustumisen arvoiselta ihmiseltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina ja tunne on molemminpuolinen! <3

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |