Tv-tasolla

lauantai 26. tammikuuta 2013

Nämä kuvat ovat napattu viime syksynä, jolloin meidän tv-tasolla kaikenlainen tavara sai viekä olla rauhassa. Kaiuttimet siinä edelleen ovat, mutta lehdet ja kynttiläkipot on siirretty suosiolla syrjään. Yhdeksän kuiselle kiipeilijällä kun tuo Bestå-kokonaisuus on juuri passelilla korkeudella.

Onneksi lamppu on saanut silti olla rauhassa. Ja kiipeilystä puheen ollen, nyt ne näppärät sormet ovat kietoutuneet tietokoneen ympärille! :)
Teitä lukijoita on tullut viime aikoina kivasti lisää. Tervetuloa kaikille!
Ihanaa lauantain jatkoa. Minä suunnittelin käpertyväni peittojen sekaan poikien mentyä nukkumaan ja ehkä katsovani jonkun elokuvan. :)

5 kommenttia :

 1. Mulla on kanssa sama suunnitelma kuin sulla; käpertyä peiton alle katsomaan Magic Mike heti kun lapset on saatu nukkumaan. Mukavaa lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minun blogissa olisi sinulle haaste :) Ja on muuten arvontaakin meneillään :)

  -S-

  www.lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tv-taso ja Bourgiekin näyttävät yllättävän tutuilta, sohva täsmälleen samaa sävyä ja mustavalkoinen tyynykin löytyy. Miksi matkia kaikki ideat toisen blogista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä vedit johtopäätöksen, että nämä "ideat" ovat sieltä matkittuja, vaikka kyseinen blogi lukulistalta löytyykin? :) Vaalean harmaa sohva, Bourgie ja bestå, kun sattuvat löytymään aika monen muunkin kodista. Onneksi on tärkeintä, että minä ja mieheni pidämme sisustuksestamme.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |