Takka

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tässä talossa asumisen yksi ehdottomasti paras puoli on takka. Meidän takka on Raision Takkacenterin käsialaa. Takan laatta on Pukkilan valikoimasta ja erittäin samanoloinen keittiön ovimallin kanssa. Tämä oli puhdas sattuma. Yksi keittiökaapeista näkyy vasemmalla.
Takan alareunat on vielä viimeistelemättä ja lasi puuttuu edestä. Kerran ehdimme jo sellaisen hankkia, mutta koska ei ollut kiinni lattiassa, se yksi kaunis kerta hajosi lasten leikkien seurauksena. Takkasetti on Länsi-raudasta ja puuteline K-raudasta. Takkasetti on kylläkin evakossa meidän vaatehuoneessa Sisun vuoksi. :) Meillä takka avautuu ruokapöydän ja olohuoneen suuntaan ja on tehty kulmamalliseksi. Ruokapöydän kulmakin vilahtaa tuossa toisessa kuvassa, mutta siitä lisää toisella kertaa.
Moikat!

10 kommenttia :

 1. Takka on aivan ihana asia! Se oli toivelistallani silloin, kun etsimme nykyistä kotiamme, ja kaikeksi onneksi tässä kodissa oli piskuinen takkahuone (jossa istun nytkin). Ei ole ihanampaa kuin takkatulen loimu, kun ulkona paukkuu kunnon pakkanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Siinä on vain joku niin erityinen fiilis. <3

   Poista
 2. Onpa tosiaan osunut todella samanoloiset pinnat takkaan ja kaappeihin! Meille on uuteen kotiin tulossa takka, minun elämäni ensimmäinen. Aikaisemmissa kodeissa ei ole moista ollutkaan.

  Huomasin, että olette alkamassa rakentamaan uutta taloa. Saako tiedustella, miksi? Eikö nykyinen talonnekin ole aika uusi? Jäikö polte rakentamiseen niin kovaksi? :) Jäättekö kuitenkin samalle paikkakunnalle?

  Mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä takka on myös minun ensimmäinen! :) Onnea uuteen tulevaan kotiin!

   Ja tietysti saat kysyä. :) Tässä talossa ollaan asuttu maaliskuun lopulta. Syyt uuden rakentamiselle eivät ole mitenkään erityiset. Paikkakunta pysyy samana, jopa asuinalue. Uusi tontti kun on tästä noin 100 metrin päässä. Sen takia uuden rakentamiselle näytinkin vihreää valoa, koska tykkään tästä alueesta yli kaiken! Mun mielestä me onnistuttiin tämän talon osalta hyvin, jotakin pieniä muutoksia on luvassa, mutta ei mitään järisyttäviä. Värimaailmakin pysyy suht samana. Painavin syy on se, että mieheni on talvet kotona "kesälomalla", joten hänellä on aikaa puuhata uuden talon kanssa, tehdä sitä ikään kuin harrastuksena. :) Ja tietysti mukava kylkiäinen on taloudellinen voitto. ;)

   Mukavia kevätpäiviä myös sinne!

   Poista
 3. Kaunis takka, pidän erityisesti tuosta väristä.

  Lisäsin muuten blogisi blogini suosikkilistalle, se varmaan sopii ;) http://modernistikodikas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja KIITOS! Kyllä se sopii erittäin hyvin! :)

   Poista
 4. blogissani on sinulle haaste :) http://valkoisentalonarkea.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |