Tempur Cloud

torstai 3. tammikuuta 2013

Tempurin tuotteita selatessa törmäsin heidän uuteen malliinsa Tempur Cloud. Edellisessä työpaikassani meillä oli Tempurin edustus ja heidän tuotteensa silloin sitä kautta tutuiksi. Cloud -mallia ei kuitenkaan silloin vielä ollut saatavilla.
Meidän sänky on hankittu vasta vuonna 2009 ja maksoimme siitä silloin mielestäni aika kovan hinnan ottaen huomioon, kuinka nopeasti sängyn kunto on heikentynyt. Sänky koostui kahdesta runkopatjasta, yhdestä joustinpatjasta ja yhdestä sijauspatjasta. Viime kevään muuton yhteydessä havahduimme mieheni kanssa, että joustinpatja oli painunut kahdesta kohtaa syvälle kuopalle. Niinpä sen enempiä miettimättä, hävitimme joustinpatjan ja sänky on siihen nähden toiminut kivasti.


Kuitenkin käytössä huomaa, että sänkyä ei ole tuolla kokoonpanolla toimivaksi alunperin tehty, joten aina välillä olen varovaisesti ehdottanut uuden sängyn hankintaa. Minä olen pitänyt itsestäänselvyytenä, että seuraava sänkymme on Tempur. ;) Original on meidän makuumme tuntunut aavistuksen kovalta, mutta sellaiselta, että siihen tarpeen vaatiessa varmasti tottuisi. Niinpä Cloud -malli ensivaikutelman perusteella voisikin olla se parempi vaihtoehto. Täytynee lähteä viikonloppuna tutustumaan tuotteeseen tarkemmin! :)

4 kommenttia :

 1. Hei, blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonsku! Käyn kurkkaamassa. :)

   Poista
 2. Me ostettiin sänky silloisesta Suomisoffasta. Onkohan nyt jo konkurssissa? Maksettiin siitä muistaakseni likemmäs puolitoista tuhatta ja minun mittapuulla sillä rahalla pitäisi saada kestävä sänky. :(

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |