HOUSE DOCTOR 2014

perjantai 10. tammikuuta 2014


 

 
 

Blogimaailma virittäytyy hiljalleen kohti kevättä. Tämän päivän piti tuoda tullessaan talvi, mutta melko harmaaksi jäi maisema täällä länsirannikolla ainakin. Ehkäpä minäkin siis käännän katseeni kohti pastellisia värejä täältä villaviltin ja neuletyynyjen seasta.
 
Ennustan tästä vuodesta sisustuksellisesti hiljaista vuotta itselleni, johtuen mistäpä muustakaan kuin talon rakennuksesta. Mielessä pyörii laattamallit, kylpyhuonekalusteet ja valaistusratkaisut. :) Mutta välillä on hyvä tehdä poikkeus ja tänään se poikkeus löytyi facebookin puolelta. Uutisten seasta löysin nimittäin linkin House Doctorin 2014 Everyday katalogiin. Tunnustan heti, että valikoima on paljon kattavampi kuin luulinkaan. Useammalle esineelle löytyisi paikka kotoani, vaikka kokonaisuus on melko rouhea ja teollinen omaan makuuni.
 
// Go ahead and see the House Doctor's 2014 Everyday catalogue.

7 kommenttia :

 1. Stemppiä rakentamiseen :) Laattamallit, kylpyhuonekalusteet ja valaisinratkaisut ovat myös ihania sisustusjuttuja ja viihdyn niiden kera melkein joka päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan ne, mutta valikoiman laajuus alkaa aina aiheuttaa harmaita hiuksia. Mutta varmasti niitä valintoja täällä blogin puolellakin pyöritellään. :)

   Poista
 2. Täälläkin mietiään jo kevättä. En panisi pahakseni, vaikkei talvi oikein tulisikaan. Nyt kyllä vähän tuiskuttaa.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samaa mieltä, talven voisi sivuuttaa. Vaikka se täytyy myöntää, että lasten riemua lumessa oli tänään ilo katsella. :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää House Doctorin kevät, houkuttelevia värejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Varsinkin tuo pastellinen sininen houkuttelisi! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |