VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

maanantai 20. tammikuuta 2014
Rento viikonloppu takana. Heitimme pojat lauantaina mummilaan ja saimme kahdenkeskistä aikaa mieheni kanssa. Kävimme syömässä ulkona ja katsoimme Putouksen sekä Teemu Selänteen dokumenttielokuvan. Vuorokauteen mahtui lisäksi taloasioiden hoitoa ja siivoustakin.
 
Arki on pitkälti ollut nyt uuden tai vanhan talon rakennuksen ympärillä pyörimistä. Saimme toisen tarjouksen EPS-harkoista sekä ensimmäinen tarjouksen puusta rakentaessa. On huomattavasti helpompi verrata keskenään tarjouksia, kun materiaali on sama, mutta erityisen tarkkana saa olla, kun vertaa vielä harkko- ja puurakenteista. Lisäksi meillä oli nykyisen talon näyttö ja myymisen suhteen pilkahti valo tunnelin päässä.
 
Hiljalleen alkaa olla myös ne ajat käsillä, kun sisustuksellisesti ei kovin kummoisia tässä nykyisessä talossamme enää tapahdu, mutta aina jotakin pientä kuitenkin. Nyt ne ovat vuoden ensimmäiset tulppaanit sohvapöydällä. Hiljalleen kerrytän myös tuota coffee table books -kokoelmaani. Viimeinen tiukka viikko vielä, sitten on lupa ottaa rennosti! Pirteää viikkoa!

// tulips on the Hay and some coffee table books
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |