WELCOME 2014

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Meidän vuosi vaihtui rauhallisesti. Viivyimme ystäväperheen luona aina yhteentoista asti ja pojatkin jaksoivat valvoa hienosti. Uni tuli itse kullekin nopeasti, vaikka melkoinen paukutus alkoi naapurustossa juuri kun sain pääni tyynylle. Pientä jännitystä koettiin rakettien ammunnan yhteydessä. Uutisissakin varoiteltiin tuulesta ja meille tuuli tekikin tepposet. Miehet sytyttivät padan, ja ensimmäisen ammuksen jälkeen tuuli kaatoi padan. Ammuksen sinkoilivat taloa ja meitä aikuisia ja lapsia kohden. Nopeasti lapset syliin ja juoksimme kauemmas. Vahingoilta vältyttiin, mutta kyllä tilannetta käytiin useaan otteeseen loppuillan aikana läpi - sen verran kaikki säikähtivät. Katsoimme yhdessä muutamat raketit, mutta lopulta miehet jäivät ulos ampumaan loput ja me siirryimme lasten kanssa sisätiloihin. Arvioita reilusta kymmenestä raketista myös kaksi oli "susia" ja ne vain viistivät maata. Ei raketeista siis turhaan varoiteta!
 
Nyt kuitenkin itse asiaan eli ajattelin näin uuden vuoden kunniaksi kysyä teiltä mielipiteitä blogistani. On siis risujen ja ruusujen aika. Mikä saa teidät lukemaan blogiani, miellyttääkö ulkoasu, onko teillä juttutoiveita? Jos ei halua julkista kommenttia jättää, voi myös kirjoittaa sähköpostitse. Tuntuu, että olen hiljalleen löytänyt sen oman linjani. Postauksia noin kolmesti viikossa, joskus enemmän joskus vähemmän. Pienten lasten kanssa eläessä en halua ottaa tästä paineita, koska blogin on tarkoitus tuottaa iloa kirjoittajalleen. Tälle on aikaa joskus tulevaisuudessa sitten enemmän. Blogini toimii itselleni myös eräänlaisena päiväkirjana ja sen vuoksi ujutan arjen kuulumisia sisustusaiheiden joukkoon.
 
Seuraa -linkkien joukkoon on ilmestynyt Instagram ja Polyvore eli minut löytää myös nykyään näistä paikoistakin. Ulkoasun muokkaus on hiukan kesken (tai no onko se koskaan valmis?). Tunnisteet elävät vuorostaan tällä hetkellä omaa elämäänsä, kun yritän kategorioida postauksia uudelleen. Aikaa on rajallisesti käytettävissä kerrallaan, yritän itsekin pysyä kärsivällisenä. :) Antakaahan äänenne kuulua ja vielä kerran Onnea jokaiselle vuodelle 2014.
 
// So I decided to ask your opinion about my blog. What do you think of the layout, what makes you read my blog and do you have any wishes about what I should write? Feel free to leave a comment or you can send an e-mail. Once more Happy New Year!
 

1 kommentti :

  1. Olikohan se kesää vai syksyä, kun sattumoisin eksyin blogiisi... Lukijaksi olen jäänyt, joten ilmeisesti kovin paljon risuja ei ole jaettavana :) Postaustahtikin on sopiva, ei ainakaan tunnu, että joutuisit tekemään tikusta asiaa, vaan tällä tahdilla on yleensä aina ihan oikeasti jotain kerrottavaa (ja nämä aiheethan ovat aina äärimmäisen tärkeitä, ainakin jos meiltä kysytään ;-D).
    Kiva kun toisinaan kysyt kommentteja/mielipiteitä, koska on mukava päästä heittelemään ideoita. Toivottavasti niistä on joskus apuakin, eivätkä kuulosta liian pätemiseltä :)...nimimerkillä tekninen tausta.
    Eli jatka vain samaan malliin, täällä tehdään niin myös! :-) Jaksamista ja tsemppiä tulevan vuoden koitoksiin - lopussa kiitos seisoo.

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |