SISUSTUSTRENDIT 2015?

 
Viikonloppuna kävin kurkkimassa Bloomingvillen ja H&M:n kevään sisustuksen stailauskuvia ajatuksena poimia viitteitä tämän vuoden sisustustrendeistä. Itse en juurikaan trendeistä sanan varsinaisessa merkityksessä piittaa, mutta huomaamatta sitä useampia valitsevia trendejä kotoa löytyy. Blogit ja lehdet sekä kauppojen tarjonta ohjaavat ainakin jossakin määrin minun sisustukseni linjaa.


 
Näiden kuvien perusteella edelleen harmaan eri sävyt sekä pastelliset värit säilyttävät pintansa. Materiaaleista metallia, pellavaa, marmoria ja vaaleaa puuta tullaan näkemään tänäkin vuonna. Hyvin pitkälle siis asioita, joita on nähty tähänkin asti. Sen sijaan ennustan, että vahvat geometriset kuvioinnit pehmenevät ja voimakasta mustavalkoista kuviointia nähdään vähemmän. Näistä esimerkkeinä H&M:n jakardikuvoitu tyynynpäällinen ensimmäisessä kuvassa ja Bloomingvillen kuvioidut maljakot. 
Huomasin juuri, että Suvikin kirjoitti tänään samasta aiheesta. Joskin hyvin paljon syväluotaavamman analyysin kuin minä. Onnekseni joitakin samoja havaintoja olemme tehneet. Onko sinulla jo tämän vuoden trendit hallussa vai kierrätkö kaukaa?
 
// interior trends for 2015

4 kommenttia

 1. Tykkään aika lailla näistä tulevista sävyistä ja tyylistä. Raikasta ja niin ihanan keväistä :) Kupari/ pronssi ei vielä iske vaikka kokeiltu se on sekin - ei ihan sitä ominta juttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin innostun nykyään enemmän messingistä, kullasta ja hopeasta kuin kuparista tai pronssista. :)

   Poista
 2. Hyviä valintoja! Jotenkin tuo alimmainen kuva kolahti eniten, ehkä en ole vielä valmis jokakeväiseen pastellien paluuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellit saavat munkin puolesta jäädä vielä, ehkä kokonaankin. Tuttua ja turvallista metallia ja harmaan eri sävyjä.. :)

   Poista