TAKAN ASENNUS

 
Marraskuulla paljastin teille, että valitsimme tulevan kodin takan Nordpeisin valikoimista ja tällä viikolla takka viimein asennettiin. Työn hoiti Tiilikaari Raumalta. Asennus näytti vaivattomalta ja työ sujui jouhevasti. Taitava rakentaja olisi varmasti osannut koota takan itsekin. 
Asennuksen jälkeen takka maalattiin mustaksi kertaalleen ja seuraavana päivänä uudestaan. Hormin asennus katon läpi jouduttiin siirtämään ensi viikkoon, koska talomme katto oli täynnä lunta ja perjantain vesisade olisi huuhtonut sulaneen lumen hormiaukosta sisätiloihin.

 
Tältä valitsemamme Salzburd M korotuspalalla koko komeudessaan. Tähän asti muuttokuume on pysynyt vielä taka-alalla, mutta voi miten näen itseni jo tuossa edessä tunnelmoimassa takkatulta.
 
*Tuotteesta on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Postaus on toteutettu yhteistyössä Nordpeisin (www.nordpeis.eu) kanssa.

4 kommenttia

 1. Hei Hanna,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos, käyn ehdottomasti linkittämässä. Jospa löytyisi uutta luettavaa! :)

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste! Toivottavasti innostut osallistumaan :)

  VastaaPoista