LOTTA AGATONIN JA MARIMEKON YHTEISTYÖ

lauantai 5. syyskuuta 2015

En ole tainnut ehkä vielä ääneen kertoa, että ihailen suuresti ruotsalaisen sisustussuunnittelija Lotta Agatonin kädenjälkeä. Nyt hän on tehnyt yhteistyötä Marimekon kanssa ja kuinka kauniita inspiraatiokuvia onkaan esitellä. Ja kun Lotan työstä on kyse, voisi kai sanoa, että jälleen kerran.

 
Aina silloin tällöin haaveilen harmaista seinistä tai yhdestä mustasta tehosteseinästä, mutta valkoinen pohja sisustuksessa toimii aina vain. Valkoisen rinnalle on helppo istuttaa väriä, toimii niin kirkkaat kuin neutraalitkin värit. Unikkokuosikin herää jotenkin uudelleen eloon näissä kuvissa.

Täällä syksyinen sisustus on kovasti mielessä, mutta luulenpa, että astetta neutraalimmalla väriyhdistelmällä mennään. Niin kovasti kuin näissä kuvissa ihailenkin tuota viininpunaista, on se ehkä itselleni kuitenkin hieman liikaa. Lisää näitä kauniita kuvia voi ihastella Trendspanarna -blogissa. Kuvat on julkaistu kirjoittajien luvalla.
 
// I'm a big fan of Lotta Agaton and now she has done a cooperation with Marimekko. Here is some beautiful inspiration pictures for you to see. More photos on Trendspanarna blog.

2 kommenttia :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |