SYYSKUUN VIIMEISEN SUURET ONGELMAT

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

 
Hyvää syyskuun viimeistä päivää! Siinä missä ruokailutilan sisustaminen notkahti viikonloppuna mukavasti eteenpäin erään tuolitilauksen myötä, tuskailen edelleen tuon olohuoneen kanssa. Välillä tai viime aikoina lähes tulkoon joka päivä olen miettinyt, miten ihminen saa kehitettyä itselleen sisustamisesta aivan järjettömän suuren ongelman. Se on kuin sadepilvi, joka keikkuu yläpuolella koko ajan. :) Tämä tietysti kertoo jotain tämän hetkisen elämäni todellisten ongelmien määrästä, kun ehdin tällaisten ajatusten parissa rypeä!

 
No mutta joka tapauksessa tilassa risoo se, että en ole onnistunut löytämään sopivaa tai sopivia nojatuoleja. Tuo harmaa Ikean sohva ja nojatuoli matkaavat yläkertaan, samoin Stockmannin kanta-asiakasta alesta ostamani Linie Designin Asko Mixed -matto. Matoista riittäisikin tarinaa, mutta palataan siihen myöhemmin. Valkoisen Splitbackin kaveriksi siirtyy Askon harmaa sohva. Taidan pyöritellä näitä asioita avunpyynnön kera, kun saamme yläkerran valmiiksi ja sohvatkin vaihtavat paikkaa. Olohuone vaan on paikka, jossa vietän paljon aikaa ja sen vuoksi sitä haluaisi, että kemiat olisivat kohdillaan.
 
// interior problems in livingroom

6 kommenttia :

 1. Kauniiltahan teillä näyttää! :) Mattopostaus olisi kiva!

  VastaaPoista
 2. Hieman hajanaista, jotenkin? Taulut on minusta liian pienet ollakseen noin ylhäällä. Tasaisin "välimatkoin" on joku möhkäle, sohvapöytä tai nojatuoli, eikä ne muodosta sellaista kivaa kokonaisuutta. Nojatuolit sohvasta liian etäällä, liian kapealla alalla sohvaan nähden? Joku mättää, mutta aihiota sulla on! Olohuoneesta tulee varmasti ihana kun saat oikeat tavarat oikeisiin kohtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa analysointia. :) Taulut näyttävät tuossa kuvassa kyllä pieniltä. Tarkoitus on laajentaa kollaasia ajan kanssa ja sen vuoksi ne on laitettu noin ylös. Nojatuolit ovat liian isot tilaan nähden, ja matkaavatkin yläkertaan sen valmistuttua niin kuin oli tarkoitus. No ehkä se tästä. Maltti on valttia, mutta odottavalle kärsimätön olotila. :)

   Poista
 3. Hei, löysin tänään blogisi ja vaikuttaa kivalta. Jään seuraamaan! Kysyisin laminaattilattianne kulutuksen ja vedenkestävyydestä. Valkoisesta väristä olit jo kirjoitellutkin. Onko lattiaan tullut naarmuja lasten leikeissä tms? En nyt ihan hahmottanut onko teillä sama laminaatti kaikkialla, mutta miten kestänyt vesiroiskeita keittiössä, ruokapöydän ympärillä, eteisessä yms paikoissa? Mukavaa syksyn jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Julia ja mukava kun löysit tänne. :) Samaa laminaattia on joka kodin tilassa lukuun ottamatta vessoja ja kodinhoitotilaa sekä tietysti saunaa. Lattia on ainakin toistaiseksi kestänyt hyvin lasten leikkejä. Ei naarmuja siis.

   Ja samoin myös eteisessä ja keittiössä. Vesi jää helmeilemään laminaatin pinnalle, josta se on helppo pyyhkiä pois. Eteisessä meillä on suojana myös iso kuramatto, joskin ei aivan kiinni ulko-ovessa ja tosiaan ainakin vielä kestänyt hyvin. Ruokapöydän tuoleista jää välillä näkymättömiä viiruja lattiaan, jotka näkyvät valoa vasten. Oletan tämän johtuvan siitä, että pyyhin ruokatilan lattian (ruokailun päätteeksi) usein samalla rätillä, jolla myös keittiön tasot ja jäämät saippuapitoisista puhdistusaineista jättävät kalvon lattiaan. Lattia lähtee kuitenkin hyvin puhtaaksi lattian pesuaineella. Kysy jos vielä tulee mieleesi jotain.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |