OMA KOTI JA TARJOILUVAUNUN UUSI NURKKAUS

tiistai 8. syyskuuta 2015 
Vauhdikkaan viikonlopun ja uutisotsikoissa pyörivien keskustelujen myötä oma koti tuntuu juuri nyt aika hyvälle. Kaikkine keskeneräisyyksineen. Siinä missä vielä viime viikolla koin ahdistusta puuttuvasta keittiön ovesta, saunasta ja sisustukseltaan tyhjästä eteisestä, tuntuvat ne nyt kovin pieniltä murheilta. Pääasia, että illalla saa painaa päänsä tuttuihin lakanoihin.
 
Suurinta sisustusahdistusta lievittää myös olemassa olevien tavaroiden pyörittely. Tällä kertaa kohteeksi päätyi olohuone ja Ellokselta keväällä tilattu tarjoiluvaunu, joka löysi uuden paikkansa sohvan kyljestä. Mukava laskutaso käden ulottuvilla. Alatasolla majailevat sisustuslehdet, ylätasolla sen sijaan useimmiten leikkokukkaset ja kupillinen kahvia. Tai tietokone latureineen. Haaveilen tosin ihan oikeasta sivupöydästä, mutta mennään nyt hetki näin. Moni muu hankinta ajaa edelle.

// currently in our livingroom
 

12 kommenttia :

 1. Meillä on tuo sama tarjoiluvaunu ja se on kyllä kiva. :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin upealta <3

  Sinä varmaan kahden pojan äitinä osaat kertoa miten tuo hayn pöytä toimii lasten kanssa, kippaileeko se tarjotinosa :D Kovasti pohdin hankintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä ei ole Hayn pöytä kippaillut. Meillä nuorempi nyt 3,5-vuotias, joten en osaa sanoa miten esimerkiksi kävelyä harjoittelevan taaperon kanssa. Tukevalta pöytä kyllä tuntuu!

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia olet ottanut <3 <3

  VastaaPoista
 4. Tuo tarjotinpöytä on ollut ostoskorissa niin monta kertaa, mutta aina se jäi ostamatta. Nyt sitten ihailen teidän muiden blogeissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on monesti käynyt samalla tavoin! Onneksi niitä muitakin kauniita vaunuja on tarjolla. :)

   Poista
 5. Tuo on kyllä näppärän oloinen tarjoiluvaunu. Minusta on vain hyvä, että tavaroiden paikkaa muuttamalla voit saada uutta ilmettä kotiisi, eikä aina tarvitsekaan ostaa uutta...;)

  VastaaPoista
 6. Kiva tarjoilupöytä!! Tykkäisin myös itse, mutta eipä tänne taida enää mitään mahtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaraa kiertoon sitten vain! ;) Mukavaa viikonloppua Ruut!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |