KEVÄTTÄ RINNASSA

lauantai 27. helmikuuta 2016

 
En voi kylliksi hehkuttaa tuota lisääntyvän valon määrän tuomaa hyvää oloa. Energiaa on aivan eri tavalla, vaikka tuntuukin, että talon rakentamiseen liittyvät projektit junnaavat paikallaan. Näin ei toki ole, mutta kai sitä jotenkin olettaa, että valmista pitäisi syntyä samassa tahdissa lujaa laukkaavien ajatusten kanssa.
 
 
Kevät on hiipinyt sisustukseen varsin maltillisesti, mutta en voinut vastustaa perjantaisella kukkakauppakäynnillä vastaan tullutta magnolian oksaa. Niitä on näkynyt nyt niin monissa kodeissa ja onhan tuo aivan uskomattoman kaunis. Sitä paitsi en uskonut, että sitä edes täältä pienestä kaupungistamme löytyisi. Suurin osa teistä tietää, että en ole mikään väreillä revittelijä. Magnolian oksan laitoin kuitenkin viime syksynä Plantagenista ostamaani hennon siniseen maljakkoon. Tuo kuviointi on vähän samaa henkeä Lyngbyn maljakoiden kanssa, joita suuresti rakastan.
 
Kevät mielessä valitsin tälle iltaa tumman sinisen Zaran paidan ja kynsiin Lumenen Gel Effect Summer Wind lakan. Ranteeseen vielä Kalevalan Vanamo vaaleanpunaisine helmineen ja olen valmis pieneen irtiottoon arjesta. Hyvää ruokaa, musiikkia ja raikas Frizzantino viini. Mukavaa lauantaita!

// spring on my mind

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |