TAULURALLI

tiistai 16. helmikuuta 2016


 
En tiedä onko se miehen lähestyvä kesäloman loppu vai mikä, mutta jotenkin minut on vallannut vimmattu halu saada tämä koti edes sisältäpäin pian valmiiksi. Tai no eihän sisustus ole varmasti ikinä valmis, mutta sellaiset isommat linjaukset kuitenkin. Yksi isompi keskeneräinen projekti on ollut meidän makuuhuoneen sekä makuuhuoneita ja oleskelutiloja erottavan käytävän tauluseinien rakentaminen. En halunnut mitään isoa kokonaisuutta, mutta jo pienelläkin määrällä tauluja herää seinätkin eloon. Valmiina minulla oli myös jo ihan kiva määrä tauluja, mutta ne kaipasivat uudelleen ryhmittelyä ja yhtenäistä linjavetoa. Niin ihania kuin boheemit kollaasit ovatkin, eivät ne ole oma juttuni. Jonkinlainen punainen lanka pitää olla. Niinpä parisen viikkoa sitten viikonloppuna päätin, että nyt tämä homma hoidetaan pois alta ja aika pian olikin selvää, mikä taulu kiinnitetään ja mille seinälle. Vaadittiin vain se ryhtyminen.

Makuuhuoneessa on jo taulut paikoillaan, joten pääsette sinne kurkistamaan ensimmäisenä. Lupailin niitä kuvia kyllä jo viime viikonloppuna, mutta eräs toinen projekti vei kaiken aikani. Siitä en ole vielä täällä hiiskunutkaan. Siitä kuitenkin luvassa asiaa seuraavaksi.

// creating a gallery wall
 

2 kommenttia :

  1. Taulujen kiinnittämine uusiin seiniin on minulle todella haasteellista. Meidän laajennusosassa oleva seinä odotti pari vuotta tyhjillään, kun minun "tyhjän seinän kammo" vaivasi. Kun ensimmäinen naula tai ruuvi oli kiinnitetty oli seuraavien asioiden laittaminen jo helpompaa. Kiva nähdä, miltä teidän seinät näyttävät... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu. Tuntuu niin lopulliselta tehdä seiniin reikiä. :) Ja juuri näin, että kun jostain on aloittanut, on kynnys seuraavien taulujen kiinnitykselle jo helpompaa. Hyvää viikonloppua!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |