KODIN1 KELLO

sunnuntai 7. helmikuuta 2016


 
Meillä oli eilen pitkästä aikaa vapaa lauantai lasten menoista, joten käytimme heti tilaisuuden hyväksi ja suuntasimme Raisioon Ikeaan ostamaan kodinhoitohuoneen kaappien säilytysjärjestelmää. Samalla poikkesimme pikaisesti Kodin1:ssä, sillä meiltä on uupunut kotoa seinäkello. Ilmankin varmasti olisimme jatkossa pärjänneet, mutta tuo eskarilainen alkaa olla sellaisessa iässä, että kellon oppiminen on ajankohtaista jo syksyllä alkavaa kouluakin varten.
 
Äidin silmään ihanne ratkaisu olisi ollut tämä Menun upea marmorinen kello, mutta hinta ja numeroiden puute sotivat vastaan. Tai luulen ainakin, että oppiminen on helpompaa ja nopeampaa, kun kellossa on numerot. Paras kompromissiratkaisu löytyi sitten Kodin1:n valikoimista ja hintakin oli huomattavasti suopeampi. Tyyliltään juuri sopivan yksinkertainen ja ajaton meille eikä itse asiassa nopealla vilkaisulla numeroitakaan juuri erota. Jospa tuo kello vauhdittaisi samalla myös arkiaamuja, sellainen haaveilija se meidän tuleva koululainen on.

// A new clock on the wall.

6 kommenttia :

 1. Kiva simppeli kello. Sopii teidän kotiin just eikä melkein. Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tykkään kyllä itsekin. Ja erityisen kivaa se, että pankkitilikin kiittää. ;)

   Poista
 2. Meilläkin vaihtui silloin kellot, kun vanhin alkoi harjoittelemaan kelloa ja hahmottaan milloin pitää lähteä eskariin jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja ajatuksia siis sielläkin. Toivottavasti nuo numerot nyt auttavat tuossa kellon oppimisessa. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja yksinkertainen!! Meilläkin opetellaan vielä kelloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Joo en uskokaan, että se käden käänteessä käy ja hyvä jos syksylläkään vielä tiedostaa asiaa. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |