SAUNAOSASTON IDEOINTIA + DECOBLOGIT

keskiviikko 3. helmikuuta 2016


En ole hetkeen hiiskunut täällä blogin puolella siitä, miten meidän talvelle suunnitellut sisätyöt ovat edistyneet. Lasten sairastelu on viivästyttänyt aika tavalla aikataulua, mutta nyt taas näyttäisi lupaavammalta. Käsi kädessä on kulkenut saunan tekeminen, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen viimeistely sekä isomman vessan rakentaminen loppuun. Viime viikot mielessä on pyörinyt saunan ja kylpyhuoneen materiaalivalinnat.
 
Laattavalinnat tehtiin jo hyvä aika sitten ja joitakin kuvia blogistakin jo löytyy. Suihkuseinälle tummaa marmoria, muut seinät valkoista kiiltävää laattaa ja lattiaan tumman harmaata tumman harmaalla saumalla. Saunaan on tulossa kahdelle seinälle lasia, ja näiden seinien alaosa laatoitettiin myös tumman harmaalla mattapintaisella laatalla. Eniten päänvaivaa tuotti saunapaneeleiden sekä lauteiden valinta. Kuvissa vaalea sauna näyttää todella hienolta, mutta jotenkin itse kaipaan tummien värien rinnalle lämmintä puuta. Saunan viimeistelee kuituvalot. Suihkut ja pyyhekoukut valittiin kromisina. Kaikkiaan siis hyvin klassisia, aikaa kestäviä valintoja. Pureudutaan niihin sitten vielä astetta tarkemmin, kun lopputulos on valmis. (Kollaasi Polyvore).
 
Lopuksi vielä sananen bloggaamisesta. Blogini on liittynyt tammikuun lopussa Decoblogien yhteisöön. Edelleen jatkan myös Indiedays Inspirationin jäsenenä ja samassa osoitteessa, mutta nyt minut löytää myös siis Decoblogien joukosta. Käyhän kurkkaamassa, mistä on kysymys jos ei ole ennestään tuttu.
 
// ideas for our sauna and bathroom

2 kommenttia :

  1. Kivan näköisiä valintoja olette tehneet. Meillä saunassa on mustat seinät ja vaaleat lankkulauteet. Katto jätettiin kanssa lepänväriseksi. Tuo puun väri tekee tilasta vähä pehmeämmän eikä se myöskään ole liian tumma. Onnea valinnoille ja remontille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman tyyppisiä valintoja sielläkin. :) Ja juuri näin, puunväri tuo sitä lämpöä. Kiitos, sitä varmasti tarvitaan, varsinkin kun mies alkaa asentaa kattoon niitä 150 kuituvaloa. ;)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |