SNEAK PEAK JA ARVONNAN VOITTAJA

lauantai 20. helmikuuta 2016

 
Kerroin alkuviikolla, että viime viikonloppuna hääräilin kokonaan uuden projektin kimpussa. Nimittäin maalasin vanhemman pojan huoneen kaksi seinää. Siellähän on aikaisemmin ollut yksi tumman sininen tehosteseinä, mutta jotenkin mieli teki rauhoittaa tunnelmaa ja lisäksi erottaa poikien huoneet keskenään. Nuoremmalla pojallahan on samanlainen tehosteseinä. Aivan oitis ei eskarilainen ollut maalisävystä samaa mieltä, mutta kompromissien kautta päädyimme yhdessä Tikkurilan Akaattiin, joka on hieman siniseen taittava harmaa.

 
Pääsette vierailulle vielä paremmin, mutta nyt kuitenkin siihen eilen päättyneeseen BEdesignin julistearvontaan, sillä random.org arpoi voittajaksi Syvältä -blogin Sannan. Paljon onnea! Kiitos kaikille muillekin osallistujille ja oikein ihanaa viikonloppua.

// Sneak peak to older son's room and the winner of the BEdesign giveaway.

4 kommenttia :

 1. Onpas kaunis sävy!! Munkin tekis mieli maalailla ihan sikana :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Samoja fiiliksiä edelleen täällä. Olisi niin kiva tehdä vähän isompia muutoksia. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen huone ja tuo sävy on kyllä kaunis. Mulla on kans mielessä seinien maalaamiset, toivottavasti pääsisin niihin puuhiin <3 Nyt vasta huomasin, etten ole vielä lukijaksi kirjautunut, nyt on asia korjattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Kivaa piristystä tuo kyllä värin vaihto ja hei hienoa, että liityit lukijaksi. <3

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |