SYKSY TULI VAATEKAAPPIIN
Alkusyksy niin kuin kevätkin on aina sellaista aikaa, jolloin siivoan niin meidän vanhempien kuin lastenkin vaatekaapit. Kirppiskasa yleensä paisuu, vaikka kuinka pyrinkin siihen, että kaapista löytyy vain käyttöön tarkoitettuja vaatteita. Tavoitefarkut ja iltapuvut eivät ole oma juttuni, vaan ennemmin yhdistelen niin, että asukokonaisuus löytyisi joka tilanteeseen - myös työhöni liittyen, jossa joudun pitämään joustavia lattialla pyörimiseen soveltuvia vaatteita. Syksyn tieltä ylähyllylle joutivat sortsit ja hameet. Muutaman kesäisen pitsiyläosan jätin vielä siinä toivossa, että ilman lämpötila kohoaisi uudelleen kahdenkympin tietämille. Syksyn hankintalistalla on ainakin yksi lämpimämpi neule, sillä sellaista en omista yhtäkään.
Olen muuten ollut kaikin puolin tyytyväinen tähän Ikean tuotteista kasattuun säilytysjärjestelmäämme, josta sain Tuulilta sähköpostitse kyselyä. Tarkempi esittely löytyy täältä. Tilaa on sopivasti henkarivaatteille sekä myös enemmän koti- ja urheilukäyttöön tarkoitetuille vaatteille. Jos jotakin saisin muuttaa niin varmasti seuraavaksi valitsen vieläkin enemmän laatikkotilaa, jolloin ilme yhtenäistyy entisestään vaatepinojen häviämisen vuoksi. Joka tapauksessa tässä on meidän tarpeisiimme väljästi tilaa, jos pidän erityisesti.

// clothing closet in order

2 kommenttia

 1. Oi, ihanan siisti vaatehuone. Itselläni on tuo projekti vielä edessä, vaatekaappien siivous. Varsinkin nyt tuntuu että kaapit pursuaa, kun esillä on niin shortsit kuin pitkähihaisetkin. Ehkä täytyy uskoa että syksy on tullut ja kesävaatteet saa nostaa varastoon odottamaan.
  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hetken se on ainakin siisti! Ja sama juttu, nämä vuodenaikojen taitokohdat ovat juuri niitä, kun esille on niin lyhyttä kuin pitkää.

   Poista