HYVÄN MIELEN BOARD

maanantai 16. syyskuuta 2013

 
Tällaisille tauluille taitaa olla aika monta nimeä: Mood board, muistitaulu, Notice board nyt ensiksi mainitakseni. Itse haluaisin tällaisen meille myös. Tarkkaavaisimmat lukijat jo varmasti ihmettelevät, että meiltähän löytyyse magneettitaulu eteisestä - hyödynnä sitä.  Mutta kun, mutta kun. Itse haluaisin koota taululle kivoja pieniä juttuja; matkamuistoja, valokuvia, huiveja, koruja, aurinkolaseja, inspiraatiokuvia, tsemppilauseita, lasten piirrustuksia. Vähän siis mitä milllonkin, joten sen vuoksi magneettitaulu ei tähän sovi. Toiseksi en halua kaikkea esille myöskään vieraiden ihmeteltäväksi, ja siksi uudessa talossa taulu löytäisi paikkansa meidän makuuhuoneesta.
 
Parhaiten asiaa ajaisi Gauharin Notice Board, mutta mietin, että olisikohan tuollainen vaikea itse toteuttaa. Tässä on onneksi aikaa miettiä ja jalostaa ajatusta, ottaen huomioon, että tämä tuuliviiri innostuu vielä kyseisestä taulusta, kun se olisi ajankohtaista. Inspiraatiokuvat löytyvät Pinterestin working space -kansiostani.

Inspiroivaa viikkoa!

4 kommenttia :

 1. Mä haluaisin tuollaisen mikä toisessa kuvassa on...oonkin ajatellut sellaisen tehdä itse!!

  :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin halusin tuollaisen ja keittiöön tehtiinkin ns. inspiraatiokollaasi, mutta en mä jaksanut katsella sitä kun muutaman viikon. :)
  Nykyään Pinterest saa ajaa mun inspiskollaasit. Ja tietysti blogini. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin! :) Arvaa minkä takia meille laitettiin se magneettitarra siihen eteiseen?! Just sen takia, että toimisi inspiraation kerääjänä. No ei ihan onnistunut juttu, joten sen takia tähän toteutukseen lähdetään vasta lähempänä uuteen kotiin muuttoa jos se vielä silloin innostaa! ;)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |